Elizi Ayrıcalıklarını Keşfedin!

Elizi Ayrıcalıklarını Keşfedin!

Trabzon Hasır sanatının modern temsilcisi Elizi Kuyumculuk, geliştirdiği özel standartlar ve hizmetlerle ayrıcalıkları keşfedebilme fırsatı sunuyor.

Trabzon Hasır sanatının modern temsilcisi Elizi Kuyumculuk, geliştirdiği özel standartlar ve hizmetlerle ayrıcalıkları keşfedebilme fırsatı sunuyor. Geleneksel Trabzon Hasır sanatının uygulamaları ve tamamen el işçiliği ile üretilen altın mücevherler, özel günleri altının muhteşem zarafetiyle buluşturuyor. Elizi’nin ayrıcalıkları arasında; sürdürülebilir ve yüksek kalitede el örgüsü, patentli teknik buluşlar, ürün kimliği uygulaması, birinci el altın üretimi gibi sayısız avantaj bulunuyor. Birbirinden özel tasarımlara ev sahipliği yapan Elizi’nin seçkin koleksiyonları, usta zanaatkarların el işçiliğinden geçerek mücevher tutkunlarıyla buluşuyor.

whatsapp-image-2023-07-21-at-11-31-13.jpeg

Mücevherinizi Garanti Altına Alacak Ürün Kimliği Uygulaması

Elizi Kuyumculuk, geliştirdiği ürün kimliği uygulamasıyla kuyumculuk sektörü ve mücevher dünyasında bir ilke imza atmıştır. Bu uygulama ile Elizi’den satın aldığını mücevherlerin geçmişine ve üretimine dair tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün kimliği uygulaması; mücevherin hangi usta Trabzon Hasır zanaatkarının emekleriyle örüldüğünden ürüne dair laboratuvar sonuçlarına ulaşabilmeye kadar sayısız bilgi veriyor. Mücevherinizi garanti altına alan bu uygulamaya Elizi Kuyumculuk’un resmi web sitesi üzerinde kolaylıkla erişmeniz mümkündür.

Ömür Boyu Ücretsiz Bakım ve Onarım Garantisi

Elizi ayrıcalıklarıyla sunulan bir diğer hizmet ise Elizi’nden satın aldığınız tüm mücevherlerin ömür boyu bakım ve onarım garantisine sahip olması. Tamamen Elizi ayrıcalıklarıyla ücretsiz olarak sunulan bu hizmet, mücevherde karşılaşılabilecek neredeyse tüm aksiliklerin güvenle ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Mücevherin kilit mekanizmasında ortaya çıkabilecek sorunlar, form bozuklukları, tel atığı gibi deformasyonlar başta olmak üzere Elizi ayrıcalıklarıyla mücevherinizi daima ücretsiz bir şekilde bakım ve onarımdan geçirebilirsiniz. Bazı hataların tekrarlanması halinde ise yine Elizi ayrıcalıklarıyla mücevheriniz yenisiyle değiştirilir.

whatsapp-image-2023-07-21-at-11-31-04.jpeg

Yüksek Standartta Örgü Kalitesi ve Patentli Buluşlar

Elizi Kuyumculuk, geleneksel Trabzon Hasır bileklikler ve daha fazla eşsiz modeli bir arada sunuyor. Trabzon’un dünyaca ünlü bu mücevher geleneğini modern hizmetlerle buluşturan Elizi, kuyumculuk ve mücevher alanında birçok yeniliğe de imza attı. Yüksek standartta örgü kalitesinin yanı sıra Elizi Kuyumculuk üretim aşamasında patentli birçok buluş gerçekleştirdi. Bu buluşlar sayesinde diğer üreticilere göre çok daha hafif ve çok daha  kaliteli altın mücevher imalatı yapan Elizi, altının büyüleyici ışıltısını kaliteyle yaşamınıza taşıyor.