Erkek Giyimine Damga Vuracak 2021 Bahar – Yaz Modası

Erkek Giyimine Damga Vuracak 2021 Bahar – Yaz Modası

Her yeni yıl moda evriliyor, değişiyor ve dönüşüyor. 2021 bahar modası erkek giyiminde yeni pek çok trendi beraberinde getiriyor.

Her yeni yıl moda evriliyor, değişiyor ve dönüşüyor. 2021 bahar modası erkek giyiminde yeni pek çok trendi beraberinde getiriyor. Bahar modasının nabzını yakalayan, tarzınızı ortaya koymanızı sağlayan birbirinden özgün ve kaliteli ürünler ile tarzınızı taçlandırma fırsatını yakalayın!

Canlı Renkler İle Doğanın Uyanışını Kutlayın!

İlkbahar ve yaz doğanın uyandığı, kışın donuk ve mat renklerinin son bularak tekrar hayat kazandığı bir mevsimdir. 2021 erkek modası ürünlerine canlı renklerin damgasını vurmasına hiç şaşırmamak gerek. Bu yıl Calvin Klein gibi çok bilinen, şık markalar yeni sezon için renkli ürün tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Özellikle pandemi ve karantina döneminin de yol açtığı cansızlığı sonlandıracak trendler canlı renk kullanımına eğilim gösteriyor. Bahar modasına gardırobunuza yer vermek istiyorsanız temel parçalarınızı ya da kravat, kemer gibi aksesuarlarınızı canlı renklerden seçebilirsiniz.

Bol Tasarım Pantolonlarla Rahat Edin

Skinny pantolonlar bu sene rafa kalkıyor! Eğer bol pantolonunuz yoksa Hugo Boss, Dsquared2 ve Lacoste gibi markaların birbirinden farklı renk ve model seçeneği sunduğu pantolon çeşitlerine göz atabilirsiniz. Bu bahar ve yaz rahat ve şık giyim modası hüküm süreceğinden, içerisinde rahat edeceğiniz ama dış görünümünüzden de taviz vermeyeceğiniz kombinler yapmanızı öneririz.

Minimalist Giyim Rüzgarına Kapılın

Minimalizm her alanda olduğu gibi giyim alanında da kendisine epey sağlam bir yer edinmiş durumda. 2021 bahar ve yaz erkek giyim ürünlerinde sıklıkla karşımıza çıkacak bir tarz olarak da kendisini gösteriyor. Minimal giyim ürünleri risk almadan, şık ve klas bir görünüm kazanmak istiyorsanız tam size göre! Dar kesim gömlekler, rahat pantolonlar ve kaşe ceketler ile bahar mevsimine uygun bir tarz yakalayabilirsiniz!

Takım Elbiselerinize Yeni Bir Tarz Kazandırın

Her erkeğin dolabında mutlaka olması gereken bir ürün olan takım elbiseler bahar ve yaz modasında kendisine bir köşe kapmış durumda!  Bahar mevsimine renkli ve canlı ürünlerin giriş yapacağını söylemiştik. 2021 modasında takım elbiselerde daha pastel tonlarda, klasik bir tarz göreceğiz. Eğer takım elbiselerinizde yeni bir tarz yaratmak istiyorsanız, Exxe Selection’ın Manuel Ritz, Armani Collezioni ve Emporio Armani gibi pek çok markanın 2021 takım elbise modellerini inceleyebilirsiniz. Doğru proporsiyon ve model seçimi ile şıklığınızı perçinleyebilir ve çok tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dolabınızda Bohem Dış Giyim Ürünlerine Yer Açın

Şık, vücuda oturan, klasik trençkotların yanı sıra bohem stil dış giyim ürünleri de kendisini bahar ve yaz mevsimlerinde gösterecektir. Bu dönem canlı renklere ağırlık verildiğinden özellikle mavi, sarı, yeşil gibi size enerji verecek giyim ürünleri sunulacak.

Şık ve İddialı Güneş Gözlükleriyle Tarzınızı Yansıtın

Bahar ve yaz aylarında güneşin etkisini daha da göstermesiyle güneş gözlükleri tekrar kullanılmaya başlayacak. Böyle olunca güneş gözlüğü seçiminizde de 2021 erkek bahar modasına ayak uydurmanızı öneririz. Bu yıl bahar ve yaz aylarında büyük, kalın kemik çerçeveli ve retro tarzda güneş gözlükleri moda olacak! Bu tarzda bir güneş gözlüğünüz yoksa Exxe Selection ile bu senenin modasına damgasını vuracak güneş gözlüklerine Armani Exchange, Emporio Armani ve Giorgio Armani gibi markaların ürünleri ile kolayca ulaşabilirsiniz!

Resmi Olarak Şort Mevsimine Giriş Yapın

Hava sıcaklığının yükselmesi ile birlikte şort mevsimine resmi olarak giriş yapmış oluyoruz! 2021 bahar ve yaz modasında canlı renklere sahip, bol ve rahat şortlar damgasını vuracak. Rahatlığınızdan ödün vermeyi gerektirmeyen, şık ve klas bir parçayı dolabınıza kazandırmayı düşünebilirsiniz.

Rahat Duruşunuzdan Ödün Vermeyin

Karantinada olduğumuz ve rahatlığa alıştığımız bu dönemde, tarzınıza da rahat edeceğiniz bir yön vermeyi düşünebilirsiniz. 2021 modasında kendisini gösterecek sweatshirtler, eşofmanlar ve diğer giyim ürünleri ev kıyafetlerinizi sokak stiline uyarlamanıza yardımcı olacak! Keten ve dar yakalı gömlekler, bomber ceketler, rahat t shirtler ve bol pantolonları bir araya getirerek kendinize has bir tarz yaratabilirsiniz. Rahat, özgün ve şık bir tarz yakalamak istiyorsanız Champion marka sweatshirt, tshirt, eşofman ve şortları tercih edebilirsiniz.

Bu yazımızda bahar ve yaz modasına damgasını vuracak, şık ve trend ürünlere örnekler verdik. Bu yılın tarzını yakalayan kaliteli birkaç giyim ürünü ile dolabınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz! Birbirinden kaliteli markaları Exxe Selection ile ekonomik fiyatlar ulaşabilirsiniz!