Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediye Fikirleri!

Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediye Fikirleri!

Birlikte gelecek planladığınız, eğlendiğiniz, güldüğünüz, doyasıya gezdiğiniz ve yanındayken çok ama çok rahat hissettiğiniz kadına hediye almak gerektiğinde, bazen kafanız o kadar karışıyor ki onunla ilgili tüm bildiklerinizi unutmuş hissedebiliyorsunuz.

Birlikte gelecek planladığınız, eğlendiğiniz, güldüğünüz, doyasıya gezdiğiniz ve yanındayken çok ama çok rahat hissettiğiniz kadına hediye almak gerektiğinde, bazen kafanız o kadar karışıyor ki onunla ilgili tüm bildiklerinizi unutmuş gibi hissedebiliyorsunuz. Acaba bunu beğenir mi, basit mi olur, hangi rengi daha çok seviyordu, beğenmedi ama beğendim mi diyor, aaa neydi adı neydi ya? Kafa karışıklığından kendinize sorduğunuz sorular buraya kadar uzanabilir. Dert etmeyin, stres yapmayın. O sizin sevdiğiniz kadın, kalbinizi yumuşatan yanındayken kendinizi bulutların üzerinde gibi hissettiğiniz insan. Ancak yine de biz neden bu kadar kafanızın karıştığını biliyor ve anlıyoruz. Sizin yeni, sıra dışı, özgün ve yaratıcı hediyelere ihtiyacınız var. Bodo.com’ da zaten bu yüzden var. Bodo.com’un kendi tarzında sunduğu deneyim hediyeler, her yerde aynısını görmekten sıkıldıklarınızdan çok daha farklı ve şaşırtıcı. 

Bayan sevgiliye hediyeler ve sürprizler

Kadınlar anlam sever. Konuşmalarınız, hareketleriniz güzel anlamlar içersin ister. Bu yüzden hediyede de bunu görmek isterler. Ona bir çanta alıyorsunuz ama neden? O aldığınız çantanın bir hikayesi olsun, neden bunu almaya karar verdiniz, neden bunu seçtiniz, onun hakkında ne düşünüyorsunuz? gibi gizemler aramak isterler. Çünkü onlar her şeyi detaylı düşündükleri için sizlerden de ara sıra ince düşünceler görmek isterler. Bodo.com’da her bir deneyim hediye, özenle ve düşünülerek geliştirilmiş olduğundan ona hediye seçerken, uygun deneyimle karşılaştığınızda, ‘’İşte Bu!’’ diyeceksiniz. Örneğin bakımına önem veren bayan sevgilinize, ‘’Kahve Masajı’’ gibi harika bir deneyim verebilirsiniz. Çoğu kadın gibi çikolatayı çok seviyorsa ona bir kutu çikolata almaktan daha fazlasını ve yaratıcı bir hediye verebilirsiniz: ‘’Çikolata Yapım Dersi’’. Üstelik yaptığı çikolataları da yanında götürüp afiyetle yiyebilir. ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Sürüş Deneyimi", "Tekno", "Su Aktiviteleri", "Aktivite", "Yeni Deneyim", "Tatil", "Romantik", "Adrenalin", "Oyunlar ve Partiler" gibi kategoriler sizlere aradığınız konsept için yardımcı olacak  bayan sevgiliye hediye.

Bayan sevgiliye hediye ne hediye alınır?

Mutluluğu göklere kadar taşsın isterseniz, "İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu". Yıldönümünüz için romantik fikirlere ihtiyacınız varsa, "İki Kişi için Jazz & Yelken". Hayatına biraz pozitiflik katmak gerekiyorsa: ‘’Dolphinarium Gösterisi’’. Ona güzel bir yılbaşı hediyesi sunarak, tatil planınızı da ayarlamış olun: ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Kışın yapılacak en güzel aktivitelerden olan kaplıcada güzelce dinlenip, sıcak suda rahatlayacak, yeni yıla capcanlı bir siz olarak gireceksiniz. Sevgiliniz de siz de aksiyon ve korku dolu oyunları seviyorsanız veya hiç denememiş ve denemek istiyorsanız: ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’. Son dönemlerde popüler olan makaronları sizin sevgiliniz de çok seviyor ve tüketiyorsa evde kendi başına daha güzellerini yapabileceği: ‘’Macaron Yapım Dersi’’ armağan edebilirsiniz. Bayram hediyesi olarak verebileceğiniz bu deneyim şeker tadında bir hediye olacak.