Sarışınlara en çok yakışan renkler

Sarışınlara en çok yakışan renkler

Sarı saçlılar ne renk giymeli? Sarı saçlarınızla şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız sarışınlara en çok yakışan renkler hangileri sizler için derledik...

Kırmızı elbise ve kırmızı rujun gücünü kim inkar edebilir ki! Sarışınlara en çok yakışan renklerin başında kırmızı geliyor. Kırmızıyla şık görünmek istiyorsanız size önerimiz baştan ayağa kırmızı giymeyi deneyin.

Kobalt mavisi

Kobalt mavisi kulağa oldukça iddialı gelse de sarışın ünlülerin sıkça tercih ettiği ve kırmızı halılarda bütün gözleri üzerine çektiği bir renk. Size önerimiz makyajınızı fazla abartmamanız.

Zümrüt yeşili

Yeşilin bu tonu sarı saçlarınızla muhteşem gözükecek. Fazla abartıya kaçmadan sahneyi sarı ve yeşilin uyumuna bırakın.

Hardal sarısı

Sarışınların sarı giymesi bir handikap olabilir. Tamamıyla kaybolabilirsiniz veya fazla demode gözükebilirsiniz. Ancak hardal sarısı için aynı şey geçerli değil. Özellikle kış aylarında koyu renk mat bir rujla tamamladığınız hardal sarısı şık bir tercih olacak.

Beyaz

Sarışın kadınlar özellikle yaz gardıroplarını beyaz kıyafetlerle doldurmalı. Bronz ten ve güneşte açılmış sarı saçlarınızla beyaz bir elbiseden daha güzel hiçbir şey olamaz.

Siyah

Siyah muhtemelen herkese yakışır ancak sarışın bir kadın siyah bir elbise tercih ettiğinde şıklık seviyesi birkaç basamak birden atlayabilir. Ne giyeceğinize dair şüpheniz varsa siyah giyin ve çıkın.