Vaggon’un Kadın Gömlek Modelleriyle Stilinizi Taçlandırın

Vaggon’un Kadın Gömlek Modelleriyle Stilinizi Taçlandırın

Bazen nostaljik, bazen sportif bazen de klasik bir dokunuş için kullanabileceğiniz kadın gömlek modelleri, Vaggon kalitesiyle yeni sezonda da dolapları renklendirmeye hazır.

Bazen nostaljik, bazen sportif bazen de klasik bir dokunuş için kullanabileceğiniz kadın gömlek modelleri, Vaggon kalitesiyle yeni sezonda da dolapları renklendirmeye hazır. Hemen her yaş grubunun tercih ettiği birbirinden keyifli kadın gömlek tasarımları ile tarzınızı ve farkınızı en renkli şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çiçek desenli gömlek, saten gömlek, poplin gömlek ya da kaşe gömlek... Tarzınıza en çok yakışacak gömlek modelini Vaggon yeni sezon kadın gömlek koleksiyonunda bulabilmeniz mümkün.

Yaz aylarında serinleten, bahar aylarında renklendiren ve soğuk havalarda iç ısıtan kadın gömlek çeşitleri, sezonun en kurtarıcı ve en favori parçaları arasında yer almaya hazır. Sezonda, oldukça iddialı renklerle karşımıza çıkan tasarımlar, hemen her tarzda fark yaratan etkiler ortaya koyacak. Oversize gömlek kadın dünyasına, özgün çizgileriyle dikkat çekici tasarımlar kazandıran Vaggon, kaşe gömlek kadın modellerinde de bu başarısını sürdürüyor. Farklı renklerde ve çizgilerde onlarca farklı tasarımın yer aldığı koleksiyon, farklılık ve şıklık arayanlardan tam not almayı başarıyor.

Hem Şık Hem Rahat Kadın Gömlek Modelleri

Rahat hissetmek için şıklığınızdan, şık görünmek için rahatınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Vaggon yeni sezon koleksiyonunda sizleri bekleyen birbirinden etkileyici kadın gömlek modelleri ile aynı anda hem şık hem de rahat olabilmeniz mümkün. Fuşya, hardal, yeşil, beyaz, ya da pembe... Oldukça geniş renk yelpazesine sahip tasarımlarla hem gündelik tarzınızı tamamlayabilir hem de özel davetlerde kendinizi çok daha özel ve şık hissedebilirsiniz. Spordan klasiğe hemen her tarza uyum sağlayacak tasarımlarla dolabınızı yeniden şekillendirebilir, kendinize sınırsız kombin yapma fırsatı sunabilirsiniz. İster önü büzgülü bürümcük kumaş bir tasarımla isterseniz kare desenli oversize dokuma bir tasarımla gündelik tarzınızı tamamlayabilir, şıklık ve rahatlığınızı dünyaya haykırabilirsiniz. Beli gipeli crop poplin gömlek modelleri ile iş hayatında şıklık yarışında ipi göğüsleyebilir ya da arkadaş buluşmalarında anın keyfini rahatlık ve şıklıkla çıkarabilirsiniz. Saten gömlek kadın modelleri ile parıldamak da ekoseli gömlek kadın kreasyonuyla rahatlığa şıklık kazandırmak da Vaggon ile mümkün.

Büyük Çiçek Desenli Oversize Dokuma Gömlek

5.jpg

 

Tarzına yeni renkler eklemek isteyenler için oldukça eğlenceli çiçek desenli gömlek alternatifleri sunan Vaggon, yaka, manşet ve kol detayıyla büyük beğeni toplayan bu özel tasarımla sezonda çok konuşulacak gibi görünüyor. Turuncu çiçeklerin tarzınıza bahar esintisi taşıyacağı bu eşsiz oversize gömlek kadın modelini, uzun ya da kısa alt parçalarla tamamlayabilmeniz mümkün. Günün hemen her saati kullanabileceğiniz bu şık modele, kısa bir süre için sepette %10 indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

Gömlek Yaka Düğmeli Boncuk İşlemeli Oversize Gömlek

4.jpg

 

60’ların etnik, nostaljik, romantik ve hippi tarzlarını koleksiyonlarına en modern dokunuşlarla aktaran marka, bu özel tasarım ile özellikle retro tarza sahip kullanıcılarından büyük beğeni topluyor. Boncuk işlemeli tasarımda hem kumaş hem de işçilik kalitesi büyük fark yaratıyor.

Zarf Cepli Crop Poplin Gömlek

3.jpg

 

Kadın poplin gömlek çeşitleri yeni sezonda son derece renkli. Göz alıcı pembe rengi ile genç ruhları ısıtacak bu şık tasarım, crop severlerin de kalbini çalacak. Cep ve yaka detayları ile dikkat çeken modeli gündelik olarak kullanabilir ya da özel gün kombinlerinize dahil edebilirsiniz. Hem spor hem de şık bir görüntü sunan modele, Vaggon güvencesi ile kredi kartı ya da kapıda ödeme seçenekleriyle sahip olabilmeniz de mümkün.

Ekose Desenli Kaşe Pamuklu Oversize Bloklu Safari Ceket Gömlek

2.jpg

 

Kaşe kadın gömlek kadın modelleri hem içinizi hem de bedeninizi ısıtacak. Standart beden olarak üretilen ve oversize yapısı ile hemen tüm vücut tiplerine uyum sağlayabilen bu eşsiz tasarım, sezonun kurtarıcı parçaları arasında olmaya aday. Rengiyle, deseniyle, tarzıyla ve kalitesiyle çok konuşulacak olan bu eşsiz ekoseli gömlek kadın modelini hem gündüz hem de gece, günün hemen her saatinde keyifle kullanabilirsiniz. Kaşe gömlek çeşitlerini, tatlı esintilerde bir ceket gibi kullanabilir ya da spor alt parçalar üzerinde değerlendirebilirsiniz.

Kolları Büzgü Detaylı Saten Gömlek

1.jpg

 

Şıklığın ve kalitenin adresi Vaggon, kolları büzgü detaylı bu eşsiz saten gömlek kadın tasarımıyla iş hayatında şık ve rahat olmak isteyen kadınlardan tam not alacak gibi görünüyor. Beyaz bir saten gömlek ile oluşturabileceğiniz çok sayıda kombin, iş hayatınızda ya da özel günlerinizde sizin için kurtarıcı olacak. Üç farklı renkte satışa sunulan modeli hem pantolon hem de etek ve şort çeşitleriyle keyifle kombinleyebileceğinizi de hatırlatalım.

Vaggon markasının web sitesine https://vaggon.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.