Pınar Deniz rotayı Cannes'a çevirdi

Pınar Deniz rotayı Cannes'a çevirdi

Yargı'nın yıldız oyuncusu Pınar Deniz Cannes Festivali'nin onur konuğu olacak.

Kanal D'de seyirciyle buluşan 'Yargı' dizisinin Ceylin karakterine can veren ünlü oyuncusu Pınar Deniz, bu yıl 77'ncisi düzenlenecek Cannes Film Festivali'nin onur konuğu olacak.

pinar-deniz-kapak-pcj7-cover.webp

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Pınar Deniz, geçtiğimiz yılın onur konuğu Hande Erçel gibi festivalde yer alacak.

Daha önce 75. Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu, elçisi olduğu markanın temsilcisi olarak kırmızı halıda ünlü tasarımcı Özgür Masur imzalı bir elbiseyle boy göstermişti. Bu yıl da bir markanın elçisi olarak festivalde yer alacak olan Deniz'in katılımı merakla bekleniyor.

odatv-image-97-90a56bae7e614f.jpg

Festivalin jüri başkanlığını ise başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı 'Barbie' filminin yönetmeni Greta Gerwig'in üstleniyor.

pinar-deniz-dudak.jpg

PINAR DENİZ KİMDİR?

 

4 Kasım 1993 Adana doğumlu olan Pınar Deniz, 2 yaşından itibaren İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2014’te Star TV'de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakteri ile olmuştur. 2016-2018 sezonlarında ekranlara gelen Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine hayat veren oyuncu sonrasında Bir Deli Rüzgar, Aşk 101 ve Yargı dizilerinde rol almıştır. Yargı’da Aşk 101'de beraber kamera karşısına geçtiği Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşarak "Ceylin Erguvan" karakterine hayat vermiştir.

237ee7b2e3b2849c192319e509c4fa5e.webp

Aşkın Kıyameti adlı internet dizisinde Lidya/Banu karakterini canlandıran oyuncu bir Disney+ işi olan Aktris (2023) dizisinde Yasemin karakteri ile kamera karşısına geçti. Sinema kariyerinde ise Pınar Deniz 2017’de Kardeşim Benim 2 rol adlı, sonrasındaysa 2020’de İnsanlar İkiye Ayrılır adlı filmde de Ceren karakterini canlandırdı. Ayrıca 2023 yılında seyirci ile buluşan Karanlık Gece filminde de Sultan karakterine hayat veren Pınar Deniz son olarak Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterini oynuyor.