AKP'ye 1 transfer daha: Gün sayıyor...

AKP'ye 1 transfer daha: Gün sayıyor...

Gelecek Parti listesinden Meclis'e girip daha önce istifa eden Doğan Demir’in bu hafta AKP'ye geçeceği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.

Son dönemde partiler arası milletvekili transferlerinin sıklaştığı Türkiye siyaset sahnesinde yeni bir gelişme yaşanıyor. İddialara göre, bir milletvekili AKP’ye katılmak üzere ve rozet takma töreni için süreç artık “geri sayım” aşamasına geldi.

“Bir milletvekili daha AKP saflarına geçiyor: Rozet takma töreni için sayılı gün kaldı.”

Türkiye siyaseti hareketli günler yaşarken siyasi partilerde transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz salı günü CHP'nin 1 milletvekilini transfer etmesinin ardından AKP düğmeye bastı ve Gelecek Partisi’nden TBMM’ye giren ve daha sonra partisinden istifa eden Doğan Demir’in, önümüzdeki hafta AKP Grup Toplantısı’nda rozet takarak resmen AKP sıralarına geçmeye hazırlanıyor.

dogan-demir.jpeg