Akşener'den Erdoğan'a uyuşturucu yanıtı: Ben değil bakanın söyledi, Soylu'dan hesabını sor

Akşener'den Erdoğan'a uyuşturucu yanıtı: Ben değil bakanın söyledi, Soylu'dan hesabını sor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanıt veren İYİ Parti lideri Akşener, "AK Parti’nin 2016’ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmediğini ben değil, senin bakanın söyledi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisinin uyuşturucu ile ilgili sorusuna "Hanım efendi önce şunu bileceksin, bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen nasıl oluyor da bunu konuşuyorsun. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz. Sen önce haddini bileceksin..." cevabını veren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Madem suluyla kuruyla işin olmaz, madem bu konuda çok hassassın; o zaman kürsü şovlarını bırak, Süleyman Soylu’dan bu sözlerin hesabını sor" sözleriyle tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Akşener, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 2016’ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmediğini ben değil, senin bakanın söyledi. Madem suluyla kuruyla işin olmaz, madem bu konuda çok hassassın; o zaman kürsü şovlarını bırak, Süleyman Soylu’dan bu sözlerin hesabını sor" dedi.