Bu iddia kraliyet ailesini karıştırdı! Prens, abisinin eşini öpmeye çalıştı

Bu iddia kraliyet ailesini karıştırdı! Prens, abisinin eşini öpmeye çalıştı

Küçük oğlu Prens Joachim’in kraliyet unvanlarını geri alan Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe'in bu kararının arkasında "sarayı karıştıran yasak aşk krizi” olduğu iddiası tartışma yarattı.

Danimarka kraliyet ailesindeki skandalla çalkalanıyor. Kraliçe Margrethe, küçük oğlunun dört çocuğunun kraliyet unvanlarını geri alırken “Vanitatis Elconfidencial” dergisi yeni bir iddiayı ortaya attı.

Dergi, kraliçenin küçük oğlu Prens Joachim’in, Veliaht Prens olan ağabeyinin eşi Prenses Mary’ye âşık olmasının sarayı karıştırdığını belirtirken İsveç’in haftalık kadın dergisi “Svensk Damtidning”, kraliyetin resmi bir galasında, Prens Joachim’in ‘yengesi’ Mary’yi öpmeye çalıştığına dair bir fotoğraf bile yayınladı. Prens Joachim’in sarhoş hallerinin, eşi başta olmak üzere davetlilerin ilgisini çektiğini aktardı.