Canan Kaftancıoğlu: Diktatörü bu ülkeden göndereceğiz

Canan Kaftancıoğlu: Diktatörü bu ülkeden göndereceğiz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yapılacak seçimlere ilişkin konuşarak "Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz" dedi.

81 il gençlik kolları başkanları bugün İstanbul Planlama Ajansı’nın Florya’daki merkezinde bir araya geldi. Etkinliğe; CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökçe Gökçen ve Onursal Adıgüzel, CHP milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve belediye başkanları katıldı.

"DEMOKRASİ YOLUYLA BİR DİKTATÖRÜ BU ÜLKEDEN GÖNDERECEĞİZ"

Kaftancıoğlu; “Partimize, partimizin ilkelerine, gençliğinize, kendinize ve sizlerin hayallerini hedefleri hâline getiren genel başkanımıza, genel başkanımızın sizlere sunduğu imkanlar ve sizin genel başkanımıza, partimize oluşturduğunuz ve artırdığınız enerjiye güvenerek belki de dünya tarihinde bir ilki başaracağız. Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz” dedi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ise “Çok çalışmamız gerekiyor. Bizden beklentileri fazlasıyla karşılamamız gerekiyor” dedi.