CHP'li Ali Mahir Başarır'dan AKP'li Bülent Turan'a: 'Koli basili' kafalı seni

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan AKP'li Bülent Turan'a: 'Koli basili' kafalı seni

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Askerimize satılık, başörtüsüne gericilik, Ayasofya’nın açılmasına "felaket" diyenlerle bu milletin kavgası; siyahla beyaz gibi" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a sert sözlerle tepki gösterdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Askerimize satılık, başörtüsüne gericilik, Ayasofya’nın açılmasına "felaket" diyenlerle bu milletin kavgası; gece ile gündüz gibi, siyahla beyaz gibi" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a sert sözlerle tepki gösterdi.

"18 senedir yaptığınız gibi dini istismar aracı olarak siyasete alet etmeye hiç utanmıyorsunuz" diyen Başarır, "Saraya yalakalık olsun diye koro halinde düştüğünüz çukurda yine iftiralarınızla ve zırvalarınızla saçmalardan seçmeler yaratıyorsunuz! 'Koli basili' kafalı seni..." diyerek tepki gösterdi.

amb.jpg

Koli Basili ne demek? 

Genelde E. coli kısaltması ile veya koli basili olarak bilinen Escherichia coli, memeli hayvanların kalın bağırsağında yaşayan bakteri türlerinden biridir. Normalde bağırsakta yaşadığı için, E. coli 'nin çevresel sularda varlığı dışkı kirlenmesinin bir belirtisidir.

İlgili Haberler