Durdu Özbolat’tan demokrasi vurgusu

Durdu Özbolat’tan demokrasi vurgusu

CHP 37. Olağan Kurultayı’nda parti meclisi adayı olan Durdu Özbolat; “CHP iktidarında adalet, özgürlük ve demokrasiyi hakim kılacağız.” dedi.

Kahramanmaraş önceki dönem milletvekili Durdu Özbolat'a 37’nci Olağan CHP Kurultayı'nda il başkanları ve delegeler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 

Kurultay'da tek tek sosyal mesafeye dikkat ederek delegelerle selamlaşan Özbolat'a yoğun bir ilgi vardı. 

Özbolat, CHP Kurultayı ile ilgili görüşlerini aktararak, "kendimi size emanet ediyorum. Haksızlıklara, boyun eğmeyen CHP delegesinin bu Kurultay'da da doğru karar vereceğine inanıyorum" diye konuştu. Sosyal demokrasi vurgusu yapan Özbolat sözlerine “parti içi demokrasiyi en iyi işleten parti olan CHP’nin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” diye devam etti. 

Özbolat, "2020 ‘adalet ve cesaret' yılıdır, ben de tüm siyasi hayatım boyunca her zaman 'adalet ve cesaret'in temsilcisi olmaya çalıştım" dedi.

CHP’nin 2020 kurultayının teması olan ‘iktidar’ ile ilgili konuşan Özbolat “Değişen ve gelişen dünyaya mevcut iktidarın ayak uyduramadığı ortadadır. Dünya değişiyor, Türkiye de dünya gibi değişime hazır.” mesajını verdi.
 

Özbolat 37. Olağan CHP Kurultayı’nda Parti Meclisi adayı olarak yarışıyor.