Erdoğan marketleri suçlayarak 'indirim yapılacak' demişti! Tarım Kredi'den açıklama geldi

Erdoğan marketleri suçlayarak 'indirim yapılacak' demişti! Tarım Kredi'den açıklama geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirimli gıda ürünleri satılacağına dair talimat vermesinin ardından Tarım Kredi'den açıklama geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin başında olduğu gerçeğini ve ülke yönetiminin AKP iktidarında olduğu gerçeğini bir kenara bırakarak yüksek enflasyonun faturasını bir kez daha farklı yerlerde arayarak marketleri suçladı.

Fiyat artışları nedeniyle marketleri hedef alan Erdoğan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nda indirimli gıda ürünleri satılacağını belirtmişti. Erdoğan'ın açıklamasının ardından Tarım Kredi'den de açıklama geldi.

TEMEL TÜKETİM VE ET ÜRÜNLERİNDE KAPSAMLI İNDİRİM

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatılıyor.

İNDİRİMLİ FİYATLAR 15 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

Buna bağlı olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulaması başlayacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri indirim gelecek ürünlerin listesini de açıkladı. Açıklanan listeye göre, bir evin ihtiyacı olarak görülen temel gıda ürünlerinin tamamı indirim kapsamında değerlendirildi.

TARIM KREDİ'DE İNDİRİM YAPILAN ÜRÜNLER

Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezinde indirim planlandı.