Erdoğan'dan CHP'ye 'damat nerede?' yanıtı

Erdoğan'dan CHP'ye 'damat nerede?' yanıtı

AKP Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Kalabalık kongrelerine devam ediyor. Erdoğan İzmir'de önemli açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Kalabalık kongrelerine devam ediyor. Erdoğan İzmir'de önemli açıklamalarda bulundu.


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AKP İzmir 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

 
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:
Maşallah bu ne güzellik! İzmir İnşallah bir diriliş muştusunu bize veriyor. 2021 ile ilgili bir başka müjdeyi bugün aldığımızı görüyorum.

PKK terör örgütünün ahlaksız ve vicdansız yüzünü en iyi onlar bilir. Dünyanın hiçbir yerinde terörü ve terör örgütünün uzantılarını destekleyen bir zihniyet göremezsiniz. Ancak ülkemizde böyle kirli bir zihniyet hep görmüşsünüzdür.

Ey CHP… Ey Kılıçdaroğlu… Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır’daki o anneleri hiç ziyaret ettin mi orada neler oluyor haberin var mı? Onurlu bir duruş göstererek terör örgütünü lanetlemek yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var. Biz kendi devletinin arkasında dağ gibi duranlarla birlikte yol yürüyoruz.

CHP'YE BERAT ALBAYRAK YANITI
CHP ve şürekası, Hazine ve Maliye eski Bakanımız Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. Ülkenin ve milletin hayrına en küçük bir sözlerine ve duruşlarına şahit olmadığımız CHP yöneticilerinin hezeyanlarıyla uğraşmayı zül addettiğimiz için önce görmezden geldik. Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp, bir insan olarak sahip olduğumuz temel haklara ve özgürlüklere de, özellikle de ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payını vermek üzerimize acip oldu.


 
İzmir'in en büyük talihsizliği CHP'nin başındaki zatın bu şehrin milletvekili sıfatıyla Meclis'te yer almasıdır. Onun için de kendisine cevaplarımı bu şehirden vermenin daha doğru olacağına inanıyorum. Böylece İzmirli kardeşlerimiz bu zatın gerçek yüzünü doğrudan görme imkanına kavuşacaktır.

Bu zat bugüne kadar yüzüne vurduğumuz onca yalanına rağmen sürekli aynı şeyleri sürdürerek asıl niyetini ortaya koymuştur. Önüne hangi hakikatlr konursa konsun kendisine önceden ezberletilen belkide dayatılan çerçeveye sadık kalarak sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.

Öyle ki geçen hafta iki bakanım kendisine gittiler ‘Başkanım ne dersiniz dediler. İsabetli olur dediler’ Ve İçişleri ve Milli Savunma Bakanımı hem İYİ Parti hem de CHP Genel Başkanı’na gönderdim. Gitsinler kendilerini bilgilendirsinler istedim.

Gençler tabii bakanlarım bunu bana söyleyince tabi ben de bu CHP’nin başındakini adam zannettim gitsinler anlatsın dedim. Haberimiz yok diyorlar ya bizzat gitsinler anlatsınlar istedim. Hangi soruyu sorarlarsa sorsunlar cevaplayın dedim. Bu yapıldığı halde daha sonra Meclis’te sınır aşan bir yapı ile bu iki arkadaşıma edep dışı her şeyi yaptılar.


 
Kemal Kılıçdaroğlu orada bir proje olarak bulunmaktadır. Yanındakiler de o projenin diğer başlıklarıdır.