Erdoğan'ın "21 yıl öncesine göre daha özgürüz" sözlerine tepki! CHP'li Ağbaba: "Hırsızlar, pudracılar için oldukça özgür bir ülkeyiz"

Erdoğan'ın "21 yıl öncesine göre daha özgürüz" sözlerine tepki! CHP'li Ağbaba: "Hırsızlar, pudracılar için oldukça özgür bir ülkeyiz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 yıl öncesine göre Türkiye'nin daha özgür olduğuna yönelik iddialarına tepki gösterdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında konuştu. 

"DAHA DEMOKRATİK, DAHA ÖZGÜR..."

Erdoğan, "Elini vicdanına koyan herkes kabul edecektir ki bugünün Türkiye'si 21 yıl öncesine göre daha demokratik, daha özgür, fırsat eşitliğinin olduğu bir Türkiye’dir. Bugün 2002’ye göre daha huzurluyuz" dedi.

Erdoğan'ın sözlerine CHP'li Ağbaba sert sözlerle yanıt verdi. Ağbaba şöyle dedi:

 

"O KADAR ÖZGÜRÜZ Kİ YAŞAM TARZINA SÜREKLİ MÜDAHALE EDİLİYOR"

"O kadar özgürüz ki, daha birkaç gün önce 8 yıldır yapılan Zeytinli Rock Festivali "kamu güvenliği" gerekçesiyle iptal edildi. Festivaller, kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra seküler yaşam tarzına sürekli müdahale ediliyor. Müzik yasağı hala sürüyor"

"YOLSUZLUK, ADAM KAYIRMA AÇISINDAN GENİŞ OLANAKLAR VAR"

"Dolandırıcılar, hırsızlar, uyuşturucu baronları, purdacılar için oldukça özgür bir ülkeyiz. Sezgin Baran Korkmaz bile Türkiye'de yargılanmak istiyor. Yolsuzluk, adam kayırma açısından da ülkede geniş olanaklar var. Özgürlükte çağ atladık, teşekkürler AKP"