Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti'ye katıldı. Çömez'in rozetini Meral Akşener taktı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısına başlamadan Turhan Çömez’e rozetini taktı.
İYİ Partililere seslenen Çömez, “Bu muhteşem kadro ve onun lideriyle omuz omuza yürümekten onur duyacağım. Güveniniz, desteğiniz ve nazik davetiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Kürsüde konuşma yapan Çömez, "Tam 15 yıl sonra bugün aynı çatının altında yurtsever, kararlı ve yürekli bir lider ve onun yol arkadaşlarıyla buluştuğum için yaratana şükrediyorum. Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracak ve bu aziz millete hak ettiği huzuru yaşatacak olan bu muhteşem kadro ve onun lideriyle omuz omuza mücadele etmekten onur duyacağım" ifadelerini kullandı.