Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a sert sözler

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a sert sözler

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet  yazarı Ahmet Hakan'ın 26 Kasım tarihli "Siyasi analiz yapmadan önce bilinmesi gerekenler" yazısında yer alan "Rencide" bölümünü eleştirdi. 

AHMET HAKAN NE YAZMIŞTI?

Hakan ilgili yazıda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları için... “Rencide oldum” demişti. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuşmasında Bülent Arınç’ın Demirtaş’ın kitabını övmesiyle ilgili olarak “Rencide oldum” dedi. Sonuç? Artık içinde “rencide” geçen cümleler kurmak moda. O halde ben de kurayım: Vaka sayısının açıklanmaması, bir vatandaş olarak beni rencide ediyordu."

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında "Sağlık Bakanı’nın tam da vaka sayılarını yeniden açıklamaya başladığı güne denk geldi... Gazetesinin 1. sayfasında 3 ay sonra yeniden açıklanmaya başlanan ve günün en önemli gelişmesi olan vaka sayıları yer almadı. Yoksa gazetenin artık rencide olacak bir okuru da kalmamış olabilir mi!" ifadelerini kullandı.

İşte Altaylı'nın dikkat çeken bugünkü yazısı;

Okur rencidasyonu

Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni dostumuz geçen gün bir yazı yazmış.

Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birbirlerinden rencide olmalarından yola çıkarak kendisinin de Sağlık Bakanlığı’nın coronada günlük vaka sayılarını açıklamamasından rencide olduğunu belirtmiş.

Bu yazı Sağlık Bakanı’nın tam da vaka sayılarını yeniden açıklamaya başladığı güne denk geldi.

Ve ilginçtir vaka sayılarının açıklanmamasından rencide olan genel yayın yönetmeninin gazetesinin 1. sayfasında 3 ay sonra yeniden açıklanmaya başlanan ve günün en önemli gelişmesi olan vaka sayıları yer almadı.

Acaba gazetenin okurları da bu durumdan rencide olmuşlar mıdır?

Yoksa gazetenin artık rencide olacak bir okuru da kalmamış olabilir mi!