Flaş... Ümit Özdağ yarın İYİ Parti'den istifa edecek!

Flaş... Ümit Özdağ yarın İYİ Parti'den istifa edecek!

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ümit Özdağ, yarın 11:00'de çok ses getirecek bir açıklama yaparak İYİ Parti'den istifa edecek." dedi.

Bozkurt'un paylaşımları şöyle:

"Gazetecilik aşkı depreşti, Ümit Hoca'yı ( @umitozdag) aradım. Yarın saat 11:00'de açıklamayı yapacağını ifade etti. İyi Parti'den istifa edecek. Açıklamalarının detaylarıyla ilgili tüyo istedim ama ser verdi sır vermedi. Sadece "Çok ses getirecek" dedi. Bende merakla bekliyorum.

Bu arada not: İstifa edeceği sonucunu ben çıkardım. Çünkü bu konuda da sır vermedi. Ancak soruma gülümsemesinden bunu çıkardım. Yakından bildiğim için bu gülümsemeyi tanırım. Yine de yarın ki basın toplantısını beklemek lazım.

Konuşmamdan çıkardığım sonuç: Açıklamalar sonrasında İyi Parti'de ciddi bir sallantı olacak. Çünkü, gerek Muharrem İnce ve Teğmen Çelebi'nin gerekse Ümit Özdağ'ın çıkışları, uzun süredir muhalefet tabanında ciddi bir şekilde karşılık buluyor. Özlenen sözler ifade ediliyor.

Örneğin küresel aklın Türk milleti düşmanı aparatlarının da dahil edildiği bir muhalefet söylemi değil de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş kodlarına sahip çıkılan söylemler HDP'den rahatsız Atatürkçü ve Milliyetçi muhalefet tabanında karşılık buluyor."