Hande Fırat sinirden çılgına döndü: "Gelsene hadi gel!"

Gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında kendilerine gelen mesajları okurken "Oraya gelip hepinizi dövesim var" şeklinde gelen mesaja çok sinirlendi.

CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında sosyal medyadan gelen mesaj tansiyonu yükseltti. Programda geçtiğimiz günlerde tv100 ekranlarında Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile tartışma yaşadıktan sonra Enginyurt'un yakını tarafından darbedilen gazeteci Latif Şimşek de vardı.

HANDE FIRAT SOSYAL MEDYA MESAJLARINI OKUDU

Latif Şimşek'in "Enginyurt saldırıyı planladı. Gidip darp raporu aldım, Emniyet'e bıraktım ve şikayetçi oldum" dediği sırada Hande Fırat özür dileyerek Şimşek'in sözlerini böldü ve elindeki telefondan sosyal medyadan yapılan bazı yorumları okudu.

"ORAYA GELİP HANDE DAHİL HEPİNİZİ DÖVESİM VAR"

Hande Fırat, "Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var. Bay Kemal'e yumruk atıldığında bıyık altından gülüyordunuz" diye sosyal medyadan gelen yorumu okuduktan sonra çılgına döndü.

"HADİ GEL BEKLİYORUM SENİ HER KİMSEN"

Fırat, "Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Hadi canım oradan. Kimsin sen? Kim bu adamın adı belli mi? Bak bunların hepsi dava konusu, çok da severim. Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel"  diyerek mesajı yazan kişiye tepkisini gösterdi.