Öğrenciler şiir dinleticisi yaptı, öğretim üyeleri rektörlüğe arkasını döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AKP'de siyaset yapmış Prof. Dr. Melih Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atamasının ardından öğrencilerin başlattığı eylemler sürüyor.

Öğrenciler, bugün de Güney Kampüs'te bir araya gelerek, şiir dinletisi gerçekleştirdi. Öğretim üyeleri de bir kez daha cüppelerini giyerek rektörlük binasına arkalarını döndü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AKP'de siyaset yapmış Prof. Dr. Melih Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atamasının ardından öğrencilerin başlattığı eylemler sürüyor. Öğrenciler, bugün de Güney Kampüs'te bir araya gelerek, şiir dinletisi gerçekleştirdi. Öğretim üyeleri de bir kez daha cüppelerini giyerek rektörlük binasına arkalarını döndü.

AKP teşkilatlarında görev alan, belediye ve milletvekili aday adayı olan Melih Bulu'nun Boğazçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasına tepkiler sürüyor. Kışın hükümlerini yavaş yavaş göstermeye başladığı bugün öğrenciler, soğuk havaya aldırmadan kampüse kurdukları çadırda bir araya geldi. "Çok Sesli Edebiyat Dinletisi" gerçekleştiren öğrenciler, Adnan Yücel'in "Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek" şiirini okudu. 

Öğrenciler akşam saatlerinde ise "Neler Oldu ve Ne Yapmalı?" isimli bir açık toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, öğrenciler sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.