Kimse İstanbul için o ismin konuşulmasını beklemiyordu! Yeni isim kulisleri hareketlendirdi

Kimse İstanbul için o ismin konuşulmasını beklemiyordu! Yeni isim kulisleri hareketlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul için yeniden ortaya koyduğu hedef AKP'de yerel seçim çalışmaları hızlandırdı. AKP'de İstanbul adaylığı için konuşulan isimlere bir yenisi daha eklendi. Yeni isim kulisleri de hareketlendirdi

Muhalefetin yönetiminde bulunan büyükşehir belediyelerini almak için genel seçimlerin ardından hemen çalışmalara başlayan AKP, adaylık isimleri için son derece titizlikle çalışmaya devam ediyor.

Sahanın nabzını tutmak için çeşitli çalışmalarla gündem yaratan AKP, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun karşısına kamuoyunda ismi karşılık bulan birini çıkarmak da oldukça kararlı. Bu sebeple belirli iller için çeşitli isimler ön plana çıkıyor. 

Gazete Duvar’da yer alan son kulis haberine göre, İstanbul için ismi konuşulan yeni isim, eski Ticaret Bakanı, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş. 4 dönem İstanbul milletvekilliğinin ardından son seçimde Samsun’dan aday gösterilen Muş’un adının da adaylar arasında sayılması gerektiğini söyleyen bir partiliye göre İstanbul için kurallı, kontrollü iş yapacak çalışkan bir ismin İstanbul'da AKP'den aday gösterilmesine ihtiyaç var. Eski Bakan Muş'un da söz konusu işleri yapacak isimler arasında olduğu ortaya çıktı.