Maden işçisinin cenaze töreninde bu da oldu! İki bakan kendi arasında konuşup gülüştü

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, Bartın'daki maden faciasında ölen işçinin cenaze töreninde gülen bakanların yer aldığı videoyu paylaştı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde yer alan maden ocağı 41 işçiye mezar oldu. Grizu patlamasında 41 madenci yaşamını yitirirken, ölen işçilerin cenazeleri toprağa verildi. 

SÜLEYMAN SOYLU VE FAHRETTİN KOCA CENAZE NAMAZINDA GÜLDÜ

Hayatını kaybeden bir maden işçisinin cenaze namazı öncesi ise kameralara takılan bir görüntü büyük tepki topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazı öncesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun aralarında konuştuğu ve güldüğü anlar kameralara yansıdı.

"NE KADAR EĞLENCELİ DEĞİL Mİ OLANLAR?"

O anları sosyal medya hesabında paylaşan TİP Milletvekili Barış Atay ise her iki bakanın yer aldığı görüntüyü paylaşarak, Soylu ve Koca'yı etiketleyip "Ne kadar eğlenceli değil mi olanlar?" notunu düştü.

ekran-goruntusu-2022-10-17-190831.png