Nihal Olçok'tan Süleyman Soylu'ya 15 Temmuz tepkisi

Nihal Olçok'tan Süleyman Soylu'ya 15 Temmuz tepkisi

Sabah Gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu'nun iddiaları sonrası Oğlu Abdullah Tayyip ve eşi Erol Olçok’u 15 Temmuz gecesi kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MİT 15 Temmuz’un olmasını engelleyemedi mi?" diye sordu.

Sabah Gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu'nun iddiaları sonrası Oğlu Abdullah Tayyip ve eşi Erol Olçok’u 15 Temmuz gecesi kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MİT 15 Temmuz’un olmasını engelleyemedi mi?" diye sordu. Sabah Gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu’nun iddiasına göre 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) öne aldırmış.

Oğlu ve kocası 15 Temmuz şehidi olan Nihal Olçok kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yaparak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulundu. Olçok “Bu nasıl bir kifayetsizlik. Sayın #hakanfidan bunu öne alan MİT, olmasını engelleyemedi mi?Haftalardır #15Temmuz ve FETÖ ile ilgili devlet kanalından birşeyler geveleniyor.Rahat olun lütfen biz herşeye hazırız.Yeter ki hakikat olsun.⁦ @suleymansoylu” dedi.