O banka, başvurana para iadesi yapıyor

O banka, başvurana para iadesi yapıyor

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan o banka, düzenlediği kampanya dahilinde para iadesi yapacak.

Yapı Kredi Bankası, düzenledikleri kampanya kapsamında para iadesi niteliğinde 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-07-19-220313.png

YAPI KREDİ'DEN 3 BİN TL PUAN HEDİYESİ

Türkiye'nin önemli bankalarından Yapı Kredi, mayıs ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını açıkladı. Banka bu doğrultuda düzenlediği bir kampanyasının sonuna yaklaşırken, kampanaya katılım sağlayan müşterilerine 3 bin TL değerinde puan hediye edeceğini duyurdu.

117552.jpg

Gürgençler ile iş birliği doğrultusunda düzenlenen kampanyaya son katılım tarihinin 28 Mayıs olduğu öğrenilirken, kampanya kapsamında yapılan alışverişlerden toplam 3 bin TL Gürgençler Puan hediye edilecek.

ekran-goruntusu-2023-12-20-181504.png

KAMPANYANIN DETAYLARI NELER?

Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek. Uygulama içerisinde yer alan “Hemen Katıl” butonuna tıklanmak yeterli olacak.Kampanya gurgencler.com.tr ’den yapılacak alışverişlerde geçerli olmayacak.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133032.png

PUANLAR SADECE ORADA KULLANILACAK

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek. Peşin veya taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Gürgençler Puan kazanacak.

Kampanyadan kazanılan puanlar yalnızca Apple Premium Reseller Gürgençler’den yapılacak harcamalarda kullanılabilecek.