Oğuzhan Asiltürk'ün hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Oğuzhan Asiltürk'ün hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hastaneye kaldırıldı. Asiltürk'ün hastalığının zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı öğrenildi. Peki, Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumu nasıl?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hastaneye kaldırıldı. Asiltürk'ün hastalığının zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı öğrenildi. Peki, Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumu nasıl?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hastaneye kaldırıldı. Gelişme sonrası Oğuzhan Asiltürk hastalığı ne, sağlık durumu nasıl merak edildi. 

OĞUZHAN ASİLTÜRK'ÜN HASTALIĞI NE, DURUMU NASIL?

Partiden yapılan açıklamada, Asiltürk'ün bugün İstanbul'da zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle rahatsızlandığı, Ankara'ya getirilerek tedavi altına alındığı belirtildi. Doktorların gerekli tüm müdahaleleri yaptığı kaydedilen açıklamada, "Camiamız müsterih olsun, hamdolsun sağlık durumu şu an iyi durumdadır. Duamız ve temennimiz en kısa sürede tedavi sürecinin tamamlanarak taburcu olmasıdır." ifadelerine yer verildi.

OĞUZHAN ASILTÜRK KİMDİR?

Oğuzhan Asiltürk, 1935 yılında Malatya'nın Hekimhan ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre serbest mühendis olarak çalıştı. Daha sonra siyasete atılarak Milli Selamet Partisi'ne katıldı. 4-5. Dönem Ankara, 9-10-11. Dönem'de de Malatya milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdi. Bunun yanında Sanayi-Teknoloji ve İçişleri Bakanlığı da yaptı. 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından da 10 yıl siyasetten uzaklaştırıldı. Ancak 1987'de yapılan halk oylaması sonucunda bu yasağı kaldırıldı. 1988 yılında da Refah Partisi'nin (RP) genel sekreterliğine seçildi. RP'nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılması üzerine de Fazilet Partisi'ne girdi. Necmettin Erbakan'ın ölümü sonrasında da Saadet Partisi'nin YİK başkanlığına getirildi. Öte yandan Asiltürk'ün "Sosyal Yapının Güçlendirilmesi" isimli bir kitabı bulunuyor.  

İlgili Haberler