Pelikancıların hedef aldığı İbrahim Kalın'dan dikkat çeken paylaşım

Pelikancıların hedef aldığı İbrahim Kalın'dan dikkat çeken paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Pelikan grubuna yakın olan bir hesaptan paylaşılan videodan sonra sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Pelikan grubuna yakın bir hesap tarafından sosyal medyada paylaşılan video ile Fahrettin Altun ile kıyaslanan ve akıllara 'Pelikan'ın hedefinde mi?' Sorusunu getiren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yayınladığı Cuma mesajında 'sabır' diledi.

Kalın mesajında, “Mevla hepimize musibet karşısında metanet, husumet karşısında mağfiret, cehalet karşısında marifet, fitne ve fesat karşısında uhuvvet, belalar karşısında sabır ve hikmet nasip etsin. Kötülerin şenaetinden korusun, iyilerin safından ayırmasın. Cumamız mübarek olsun” dedi.

HABER İÇİN TIKLAYIN: PELİKANCILAR ÇUVALLADI

"VİDEO KALDIRILDI"

İktidara destek veren videolarıyla bilinen '@Busralsall' sosyal medya hesabı üzerinden, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kıyaslandığı bir video yayınlandı. Videonun kısa bir süre sonra yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Videoda, “Peki neden İbrahim Kalın değil de Fahrettin Altun?” sorusu yöneltilerek, bu soruya şu cevaplar verildi:

“Ağayı (Erdoğan) dövemeyen marabasını dövermiş, kabul. Ama hangi marabasını? Herhalde rızasına en muvaffık iş yapanını, ona en sadık olanını, düşmanlarını öz düşmanı gibi bilenini.”

(Aykiri)