Şanlıurfa'da cami imamından sapıkça sözler! Pedofiliyi böyle savundu: "Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık"

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak'ın ifadelerine yer verildi. Dörtbudak, kadınları ve çocukları giydikleri kıyafetler üzerinden hedef alarak pedofiliyi savunmaya çalıştı.

Cumhuriyet'in haberine göre, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’ın kadınları ve çocukları hedef aldığı iddia edildi.

Dörtbudak konuyla ilgili konuşmalarının görüntüsünü, sosyal medya hesabından da paylaştı.

İlgili görüntüde Dörtbudak, kadınların tayt giymesiyle ilgili şunları söyledi: 

KADINLARI, GİYDİKLERİ TAYT ÜZERİNDEN HEDEF ALDI

“Geçenlerde hanımla beraber dedik ‘Çarşıda biraz alışveriş’ yapalım. Ama yola çıktık ne çıkalım, yani çıktığına bin pişman oluyorsun. Gözünü yerden kaldırmayacaksın ancak kafana ne çarparsa önüne duvar mı geliyor? Kadın mı geliyor? Kim geliyor çarpacaksın yani. Kız çocuğunu görüyorum, zavallı eğitilmemiş, ana-baba öğretmemiş. Bacağında bir tayt, ince, ten rengi, başında da başörtüsü. ‘Kızım yazık günah değil mi? Niye ayağına bir pijama, bir etek giymedin?’ dedim. ‘İşte pijamam var’ dedi.  Onu pijama zannediyor, onu örtü zannediyor. Bütün vücudunun hatları, avret yerinin her tarafı ortada belliyken, daracık ve sımsıkı olan, ten renginde olan, vücudunun her şeyini belli eden bir şeyi Allah aşkına söyleyin giysi olabilir mi, örtünme olabilir mi?”

PEDOFİLİYİ BÖYLE MEŞRU KILMAK İSTEDİ

Dörtbudak, bir başka konuşmasında ise çocuklara elbise giydirilmesi nedeniyle pedofili suçunun arttığını savundu.

"TABİ Kİ PEDOFİLİK SUÇLAR DA ARTAR"

Dörtbudak, “Aile olarak, ana-baba olarak, reis olarak, çocuklarımızı iyi eğitmek, İslam’a göre giyim kuşamlarını, namazlarını, ibadetlerini, kuranlarını… Bayram vesilesiyle görüyoruz sokaklarda, kız çocuklarına giydirdikleri elbiseler. Aman yarabbi. ‘E çocuktur.’ Çocuktur var mı? Çocuk kendinden alıştıracaksın. Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık, atlet gibi elbiseler, mini etek bacak açık ondan sonra pedofili suçtur. Pedofili akımı sen körüklüyorsun. Sen insanların gözüne tahrik edici şeyler ortaya koyarsan, batının getirdiğinden giysiyi, edebi, ahlakı aileye koyarsan, çoluk çocuğuna yaşatırsan tabii ki toplum bozulur, tabii ki pedofilik suçlar da artar. Tavşana kaç diyoruz, tazıya tut diyoruz. Önce suçu, eylemi oluşturacak ortamları yok etmek lazım” ifadelerini kullandı.

"İŞTAHLARI KABARTMAYACAK ŞEKİLDE"

Sapıkça sözler sarf eden yobaz imam bir başka konuşmasında da yine kadınların giyimlerini hedef alarak "İştahları kabartmayacak şekilde dışarı çıkacaklar. Kot pantolonlar da gitti şimdi ten rengi taytlarla gençler, kızlar, kadınlar piyasalarda cirit atmaktadırlar" dedi.