Sedat Peker, Demirören'in yurt dışına kaçacağını iddia etti: "Salı akşamını bekle"

Sedat Peker, Demirören'in yurt dışına kaçacağını iddia etti: "Salı akşamını bekle"

Suç örgütü lideri Sedat Peker, attığı yeni tweetler ile Demirören'in yurt dışına kaçacağına ilişkin planları olduğunu iddia etti. Peker, salı akşamını işaret etti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Yıldırım Demirören ile ilgili iddialarına bugün de devam etti. Deli Çavuş isimli twitter hesabından paylaşımlar yapan Peker, Demirören'in yurt dışına kaçacağını öne sürdü. 

Peş peşe paylaşımlar yapan Peker, şu ifadeleri kullandı:

"SENİ MAHVEDECEĞİM ANCAK RAHAT OL CİNSEL KONULAR YOK"

"Lan pambıkören seni unutacağımı mı zannettin? Artık sen benim ahiretliğimsin. Süslü sülü, derin mehmet, sadatcılar ve sen benim ahiretliklerimsiniz. Ancak şimdi işim seninle, seni öyle mahvedecem ki tüm dünyaya ibret olacak. Ancak rahat ol cinsel konular yok."

"SALI AKŞAMINI BEKLEYİN"

"@nihadagenc abiyi severim. Bugün yazısını okudum, çok üzüldüm. Senin yaptıklarını ben anlatınca gece boyunca kabus görmüş. Naneleri sen yiyorsun, kabus görmek de başkalarına kalıyor. Lan pambıkörenin kemiklik köpekleri salı akşamını bekleyin."

"YURT DIŞINA KAÇMAK İÇİN YAPTIĞIN PLANLARI BİLİYORUM"

"Patronunuzun nasıl bir suç örgütü lideri olduğunu biraz daha dinleyeceksiniz. pambıkören devir değişince yurt dışına kaçmak için yaptığın planları biliyorum. Hangi ülkelere ne kadar para çıkarıp oralarda ne yatırımlara girdiğini biliyorum."

"BU DA BENİM MONGOL OĞLUM"

"Ayrıca getirdiğin gazları gümrüklerde nasıl kalem oynatarak ülkeyi nasıl milyarlarca zarara soktuğunu biliyorum. 7-8 sene önce yeni genel müdür adayınız babanla beraberken, sen geldiğinde seni tanıştırırken söylemişti ya “Bu da benim mongol oğlum” diye, sen mongol kardeşlerimize kurban olasın."

"PUDRA ŞEKERLİ ALEMLERİNİ ANLATMAYACAĞIM"

"Pudra şekerli alemlerini anlatmayacam, çünkü özel hayata giriyor. Bazı entellektüel takılan tipler beni suçlamışlar. “Bu yaptıkları olmadı”demişler. Onlara tek sözüm: ulan kahpeler, 5 yaşında kız çocuğuma silah çektiklerinde bu olmadı dediniz mi?"

"HERKES TAHLİYE OLDUĞU HALDE NEDEN HABER YAPMIYORSUNUZ?"

"Suç örgütü davasından bütün herkes tahliye olduğu halde neden haber yapmıyorsunuz? Bu adaletsizlik dediniz mi? Avukat olan eşimi tüfekle ittiklerinde bir anneye bu yapılmaz dediniz mi? Ulan belki siz ka..e değilsiniz ancak geleceğin ka..e adaylarısınız."

"CEVHERİ GÜVEN'LE DE İŞİM VAR EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN"

"Pambıkören pambığı sana tıkıyacam oğlum. Ulan siz bana neler ettiniz? @nihadagenc abi kabus görüyor diye senin diğer hikayelerine girmeyecem. Ama seni rezil edecem. Yarım oda dolusu sizle ilgili evrak var. Her an onları okuyorum. Artık sen de benim ahiretliğimsin Ne sülü’den vazgeçerim ne de senden. Bu fetöcü kanallar topyekün bana saldırıya geçtiler. Kıskanıyorsunuz beni değil mi? O kadar adam hiçbir bok yapamıyorsunuz ( @cevheriguven hariç o milli tehlike). Ancak onunla da işim var. Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman."

"BEN PSİKİYATRİST PROF. DR. SEDAT PEKER'İM"

"Şu an görüştüğüm bazı arkadaşların geçmişte benimle ilgili söylediklerini paylaşıp beni dolduruşa getiremezsiniz. Çünkü ben Psikiyatrist Prof. Dr. Sedat Peker’im. Benim sinirlerim çelikten. Beni kızdıramazsınız. Ancak eğer kaşınmaya devam ederseniz iki kelim söylerim sinir uçlarınıza dokunurum. Sizi hasta yaparım. Lan ahiretlikler sizi unutmam. Pambığı hazırladım, tasmalar hazır. Köçek elbiselerinizi de getirttim. Bakın gördünüz mü ne yaparsanız yapın beni sinirlendiremezsiniz."

"YILMAZ ÖZDİL ABİ BENİ DEĞİL GÖSTERDİĞİM DURUŞU DESTEKLİYOR"

"Ayrıca fake hesaplardan varlığı ile onur duyduğum @yilmazsozcu abiyi dolduruşa getirerek benle ilgili iyi şeyler söylemesini engelleyemezsiniz. Çünkü @yilmazsozcu abi beni değil gösterdiğim duruşu destekliyor. pambıkören salı akşamını bekle."