Sedat Peker'den sonra Yılmaz Özdil'den 'Metin Külünk' açıklaması!

Sedat Peker'den sonra Yılmaz Özdil'den 'Metin Külünk' açıklaması!

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in son videosu sonrası Metin Külünk'le ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in son videosunun ardından Metin Külünk'le ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Özdil, Külünk'ün 17/25 Aralık operasyonlarında ortaya saçılan yolsuzluklar için söylediği bir cümleye dikkat çekti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, şunları yazdı:

"Sedat Peker’in para verdim dediği Akp eski milletvekili arkadaş, 17/25 Aralık’ta “günah işleme özgürlüğüne müdahale ediliyor, Allah’ın hududuna müdahale ediliyor” diyen arkadaş :)))"
  

Sedat Peker, Metin Külünk'le ilgili ne demişti?

Ya ben aç kalırım açıkta kalırım yine herkesten çok para veririm. Beni herkes bilir. Kaşar Süleyman var ya, hani tak tak tak Veyis geliyorum... 10 bin dolar da yalan, vallahi yalan. Hani diyorlar ki bunu açıkla. Ben kimseye böyle bir para yollamadım ama daha çok yolladım.

Şimdi Metin Külünk'ten konuşacağız, Metin ağabeyden. Metin abi beni telefondan aradı, Biden beni Erdoğan'a karşı... Ya dedim abi ne diyorsun sen, Biden işi gücü bırakmış Sedat Peker'i mi bekliyor, hepten delirdik, vallahi delirdiler. Adamlar dünyayı yönetiyor, onun devlet başkanı Sedat Peker'i mi bilecek. Benim kendi meselem var.

Beni sakinleştirdi, konuştu konuştu. Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itibarsızlaştırmak için kurulan mafyalar var, tecavüz hikayelerini kurgulayan puştlar var ya, onlar var, vekiller var, devletten adamlar var.

Özel adamları ama fındık kadar beyinleri var. O yüzden Metin ağabeyi konuşacağız.

Beni yolda bırakanı rezil edeceğim, ha Metin ağabeyi rezil etmeyeceğim, ne yaşadık onu anlatacağım
 

İlgili Haberler