Herkesin kaçırdığı bir ayrıntı... Sedat Peker o kitapla hangi mesajı vermek istedi? "Münih'e kadar 6 mezar"

Herkesin kaçırdığı bir ayrıntı... Sedat Peker o kitapla hangi mesajı vermek istedi? "Münih'e kadar 6 mezar"

Organize suç örgütü liderliği ile suçlanan Sedat Peker, her videosunda başka bir kitap bulundurarak çeşitli mesajlar vermeye devam ediyor.

Organize suç örgütü kurmakla ve örgüte liderlik etmekle suçlanan Sedat Peker, bugün 9. videosunu yayınladı. Yayınladığı videoda birçok iddiada bulunan Peker, Habertürk sunucularından Veyis Ateş hakkında da şok edici iddialarda bulundu.

Her hafta yeni bir video çekerek hem birçok isimden hem de hükümet yetkililerinden bahsederek sarsıcı iddialarda bulunan Peker, bazen masada bazen de videonun arka planında farklı farklı mesajlar içeren kitaplar kullanmaya devam ediyor.

Bu hafta çektiği videoda hem "Aile" hem de "Münih'e Kadar 6 Mezar" kitabını bulunduran Peker, Mario Puzo'nun bir kitabını daha kullandı. Peker'in kitaplarla mesaj verdiğini bilen herkes arka plandaki kitabın konusunu çok merak etti.

Paylaştığı kitapla vermek istediği mesaj neydi?

Peker'in kullandığı The Godfather'ın da yazarı Mario Puzo'nun Mario Cleri takma ismiyle yazdığı bu romanın tanıtım bülteninde yazanlar şöyle:

"Bu romanda 2. Dünya Savaşı'nda Nazilerin eline düşen, üstün hafızaya sahip şifreleme uzmanı Amerikalı bir subayın yıllar sonra Avrupa'ya dönerek başlattığı insan avı anlatılıyor. İşkencecilerinin peşine düşen Amerikalı Avrupa'nın farklı kentlerinde iz sürüyor."

Sedat Peker diğer videolarda olduğu gibi bu videoda da kullandığı kitaplarla birilerine mesaj vermeyi sürdürüyor.

İlgili Haberler