Sedat Peker'in Demirören öfkesi! "Ne oldu gazeteciler, ey Pamukören'in adamları..."

Organize suç örgütü Sedat Peker yayımlamış olduğu yeni videosunda Yıldırım Demirören'i hedef aldı.

Organize suç örgütü Sedat Peker yayımlamış olduğu yeni videosunda Yıldırım Demirören'i hedef aldı.


"Onlar iyi adam ben suç örgütü lideri. Ulan böyle bir şey olur mu? Ben devletle bin liralık bile iş yapmadım. Soydunuz ulan devleti. Soydunuz ulan devleti, Atatürk’ün zamanından beri. yediniz yediniz doymadınız. Ben oldum pislik. Sülü sen yaktın dönüşümü yaktın beni."

"Anlatımlarımda  ismi geçenler sakın ola beni yalanlayacak bir şey yapmayın yemin ediyorum rezil ederim sokağa çıkamaz hale getiririm. "

"Şimdi bu gazetecilere dedirtiyorlar ya ‘organize suç örgütünün dediğinden bir şey mi olur.‘ Tamam kendi yaptıklarımı anlatacağım. İspatları ile delilleri ile. Pamuk örenin’ ekibi dinliyor musunuz?(Demirören medya grubunu kastediyor) Sizin gazetenizi ben bastırttım. Evet. Basılmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine de bakabilirsiniz. ‘Bizim gençlik kollarından bir takım arkadaşlar gidecek ama onlar profesyonel değil’ eee… ‘Tamam’ dedim. Ben gönderdim. Lan ne oldu maaşı kadar namusu olanlar, ne oldu.  Savcılar ağır delil, ikrar, ben yaptım. Aydın Doğan yaşlı adam. Ben ölürüm çocuklarıma dert kalmasın. Senin oturduğun koltukta benim emeğim var. Namussuzsunuz ulan. Pambukören, seni adım adım takip edeceğim. Azerbaycan her şey. Sayın Cumhurbaşkanımız doğru söylüyor. "

"Sayın savcılar tekrar söylüyorum bundan büyük daha delil olur mu?"
"Bir de bana diyorlar ki Bülent Yıldırım (İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı) taktim etti. Ne alakası var. Biz 23 senedir abi diyoruz Tayyip Abi'ye. Ben cezaevinde yatarken ziyarete gittim. Yanımda Trabzon’un ikinci Başkanı, yanımda  milletvekilini getirdim destek olmak için gittim. Oraya gittiğim için Yılmaz ailesinin hedefine oturdum bütün düzenim bozuldu cezaevine yolladılar. Beni Bülent Yıldırım takdim etmedi. Ben Tayyip Abi'ye o yıllarda da sevgi saygı besleyen ta o yaşalarda tanıyıp bu günlere gelen bir insanım. Orada değil bizim tarihimiz. Ve doğru söylüyor. Yemin ediyorum doğru söylüyor. (Erdoğan’ın ‘Suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir; onlarla aynı çuvala girerseniz daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz’ sözlerini kastediyor) Bir gün Tayyip Abi görecek uluslararası ölçekte suç örgütleri var ahtapot gibi Türkiye’yi çevre ülkeleri sarmışlar. Vallahi görecek ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Tüm dünyanın birçok ülkesine çöreklenmişler. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Nasıl Atatürk en son yıllarında çıkıp Hatay'ı aldı, Türkiye'ye kattı, Fransızlardan. Birçok sorunu çözeceğine ben inanıyorum. Çevresini saranları budayacağına inanıyorum.

Ne oldu gazeteciler, ey Pamukören'in adamları. Suçumu ikrar ettim, delillerini de söylüyorum. Size bir delil daha söyleyeyim. AK Parti'nin Gençlik Kolları, Abdurrahim Boynukalın, milletvekili spor bakan yardımcısıydı. Şu an hangi görevde bilmiyorum. O bir gazeteci ile röportaj yapıyor. Yanında da birkaç tane önemli isim AK Parti'nin kelle isimleri. Gazeteci soruyor, diyor ki, "Nedir bu sizin adınız da geçiyor." "Yok" diyor. Gazeteci dövdürme olayı ile Hürriyet binasının baskınını Sedat Peker yaptırdığı anlaşılınca ben rahatladım. Adam da bunu yazmış. Açın bundan daha büyük delil olur mu? Sayın savcılar tekrar söylüyorum bundan büyük daha delil olur mu?

Bir de herkes şey diyor, hukuk dilini böyle nasıl da iyi biliyor. Eşi avukat olduğu için herhalde. Ya kardeşim, eşimin arkadaşları, kendisini arayıp ona hukukla ilgili bir şey sorduğunda, o gelip bana soruyor. Zekaya saygı duymasını öğreneceksiniz. Siz hikayeyi hep avcılardan dinlediniz.  Çünkü avcı aslanı hep vurdu. Mertçe savaşmadı ki, hep 300 metreden vurdu. Bu sefer aslan canını kurtardı. O ülkede de, o ülkede de, hikayesini anlatmaya başladı. Şimdi hikayeyi aslandan dinleyin. Dinleyin bir aslandan, siz karar verin. Ama 40 yaşın altındakiler versin. 

Allah'ın aslanı Hz. Ali efendimizdir. Ali'den olmak diye bir şey vardır. Atalarımız islamiyeti kabul ettikten sonra, çok hassas, adaletli olanlara, bu Ömer'den denir. Dostluğa çok değer verenlere, sadık olanlara, bu Ebubekir'den denir. Yiğit olan, savaşçı olan, boynunu hiçbir şartta eğmeyenlere bu Ali'den denir. Allah'ın aslanı Ali'dir. Vallahi bu vatanın serdengeçtileri Ali'dendir. Bu vatanın delileri Ali'dendir. Hacı Bektaşı Veli, örneğinde olduğu gibi, bizim savaşçıların üstündeki etkisi gibi.

İlgili Haberler