Sedat Peker'in ekibinden açıklama... İşte seçimin kaderini değiştirecek tarih!

Sedat Peker'in ekibinden açıklama... İşte seçimin kaderini değiştirecek tarih!

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur, Peker adına açılan sahte hesaplara değindi ve Peker'in 2 ay öncesine kadar hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacağını söyledi.

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur, Sedat Peker adına açılan sahte hesaplar konusunda uyardı. Olur şunları söyledi:

"SAHTE HESAPLAR, SARALLAR, MAHREM GÖRÜNTÜLER"

"Bir kesim tarafından "Deli Çavuş", "Uzun Çavuş" gibi sahte hesaplar açılarak Sn. Reis Sedat PEKER’in adına Sarallar ailesiyle ya da bazı gazetecilerin mahrem görüntüleriyle ilgili paylaşımlar yapılmaktadır. Bu hesaplar sahtedir, kendisine ait değildir."

"SEÇİMDEN 2 AY ÖNCESİNE KADAR PAYLAŞIM YAPMAYACAK"

"Kendisi yapılacak olan genel seçimlerden 2 ay öncesine kadar kesinlikle hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacaktır, kararı bu yöndedir. Lütfen bu süreçte açılan hesaplar üzerinden yapılan algı operasyonlarına kapılmayın."

"SEDAT PEKER'İN HESAPLARI BUNLARDIR"

"Sn. Reis Sedat PEKER’in kendisine ait hesaplar (@delicavus_nth ve @uzuncavus_) bunlardır."

ekran-goruntusu-2022-07-24-211112.jpg

İlgili Haberler