Süleyman Soylu'dan ekonomi hesabı sonrası şimdi de seçim hesabı: "Tayyip Erdoğan’ın önünde diz çökecekler"

Süleyman Soylu'dan ekonomi hesabı sonrası şimdi de seçim hesabı: "Tayyip Erdoğan’ın önünde diz çökecekler"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2023'te yapılması planlanan seçimlerle ilgili konuştu. Soylu, "Tayyip Erdoğan'a çelme takmaya çalışanlar Allah biliyor ki içimizi, o akşam Tayyip Erdoğan'ın önünde diz çökecekler" dedi.

Türkiye ekonomisinin atağa kalkacağını söyleyerek, "Öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu kez de seçimle ilgili öngörüde bulundu ve şöyle dedi:

"Allah’ımıza hamd olsun. Tam 20 yıldır Türkiye’yi dönüştüren, değiştiren AK Parti davasının, Cumhur İttifakı’nın neferleri olmaktan büyük onur duyuyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyoruz. Kocaeli, keşke hepiniz burada olsanız da şu muhteşem tabloyu bir görseniz. Allah sizden razı olsun. 2023’e hazır mısınız?"

"AMERİKA'DAN AVRUPA'DAN..."

"Size şu kadarını söyleyeyim. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin. 2023’te o seçimin akşamı, bugün Amerika’dan, Avrupa’dan Tayyip Erdoğan’a çelme takmaya çalışanlar Allah biliyor ki içimizi, o akşam Tayyip Erdoğan’ın önünde diz çökecekler."