Tuba Torun'dan dikkat çeken paylaşım... O fotoğrafı paylaştı!

Tuba Torun'dan dikkat çeken paylaşım... O fotoğrafı paylaştı!

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun yeni bir paylaşım yaptı. Torun, "Her şey olur, her şey büyür, her şey geçer" dedi.

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun, Erdoğdu'nun eski eşinin yayınladığı gizli ses kaydının ardından sosyal medya hesabından düğün fotoğrafını paylaşarak yeni bir açıklama yaptı.

Torun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

img-20220806-215904-lrzd.jpg

"HER ŞEY OLUR, HER ŞEY BÜYÜR, HER ŞEY GEÇER"

“Her şey olur, her şey büyür, her şey geçer, hayat kalır ya hani; hayat da koskocaman bir yer… Bulunduğumuz yerler hayatın küçük, pek küçücük bir tarafı… Her birimiz ne önemsiz ama ne kadar da önemliyiz."

"HAYATA DAİR"

“Muazzam, korkunç, olağanüstü, kahredici, şahane, tuhaf, inanılmaz!” dediğimiz her şey insan deneyimine, hayata dair. Her birimizin, kendisinin daha iyi bir versiyonuna ulaşmak için çıktığı bu yolda, deneyim, bize dair."

"MESELE DÜŞMEK DEĞİL KALKMAYI BİLMEKTİR"

"Hep denir ya; mesele düşmek değil kalkmayı bilmektir, diye. İşte; deneyim. Hayat, kalkıp yola devam etmek. Bilgelik, önemli olanın varılan noktaların değil, yol olduğunu bilmek. Sevmek, evet, emek vermek, karşılık beklemeden, iyilikle eylemek. İyilik, sevgiyle niyet etmek. Kötülük, sevgisizliğin acısını çıkarmak."

"ÖNEMLİ OLAN YOLA DEVAM ETMEK"

"Sabır, olgunlukla kabullenmek, şans tanımak, hayata güvenmek. Ağlamak, canın yandığında koyvermekse, gülmek kendimize uzattığımız bir çiçek.. Nihayet hepsi bize, insana, hayata dair. Dedik ya; önemli olan yola devam etmek”

60820221010531504805-1-adsq.jpg