Vatan Partisi: AKP döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz

Vatan Partisi: AKP döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz

Vatan Partisi, aldığı yeni MYK kararlarında “Ak Parti’nin Türkiye’yi tek başına yönettiği dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. AK Parti iktidarının Atlantik sistemine uyum gösteren ve Üretim Devrimine yan çizen çözümsüzlüğüne ortak olmayacağız” denildi.

Doğu Perinçek'in genel başkanlığını yaptığı Vatan Partisi MYK kararlarında iktidar partisi AKP ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

VATAN PARTİSİ MYK KARARLARI AÇIKLANDI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başkanlığında 6 Ağustos'ta toplanan Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) aldığı kararlar açıklandı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve beraberindeki parti yöneticilerinin düzenlediği basın toplantısında, alınan kararlar kamuoyu ile paylaşıldı.

Vatan Partisi, MYK kararlarında AKP’ye desteğin sonuna gelindiğini ilan eder nitelikte ifadelere yer verdi. Buna karşın kararlarda şunlar yer aldı:

"ÜRETİCİLERİN MİLLİ HÜKÜMETİ KAÇINILMAZDIR"

"Sistem içi çözümler geçersizdir. Ak Parti’nin Türkiye’yi tek başına yönettiği dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Vatan Partisi’nin merkezinde olduğu Üreticilerin Millî Hükümeti biricik çözümdür ve kaçınılmazdır."

"ABD'NİN KAOS TERTİPLERİNE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

"Seçime giden süreçte ABD’nin kaos tertiplerine geçit vermeyeceğiz. FETÖ ve PKK/HDP terör örgütleriyle hiçbir zaman aynı cephede yer almayacağız."

"AKP'NİN YAN ÇİZEN ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜNE ORTAK OLMAYACAĞIZ"

"Altılı Masa denen Biden İttifakının FETÖ ve PKK’yı hapishaneden kurtarma ve yeniden Devlet yönetimine alma planlarını kesinlikle bozacağız. Diğer yandan AK Parti iktidarının Atlantik sistemine uyum gösteren ve Üretim Devrimine yan çizen çözümsüzlüğüne ortak olmayacağız. Milletin ve Üreticilerin iktidar seçeneğini oluşturacağız. Bu amaçla milletimizin bütün güçleriyle birlikte hareket etmeye hazırız."