Yılmaz Erdoğan'dan SMA hastası Ayaz Bebek’e destek

Marmaris’te yaşayan SMA Tip 2 hastası Ayaz Bebek için hem belediye başkanlarından hem de ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’dan destek mesajı geldi.

Mehtap-Sinan Ünen çiftinin SMA Tip 2 hastası oğlu Ayaz’ın tedavisi için Marmaris Kent Konseyi ve Marmaris Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyonda belediye başkanları destek mesajı verirken; ünlü tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan da Ünen ailesi ile görüntülü telefonla görüştü.
BAŞKANLAR, "SEN DE VAR MISIN?" DEDİ
Belediyelerin sosyal medya hesaplarından yayınlanan ilk videoda Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, “Ayaz Bebek’in hayata tutunmasını destekliyorum. Sen de var mısın?” mesajını verdi.  
"AYAZ MERAK ETME!"
Öte yandan, ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan da Ayaz Bebek ve ailesi ile görüntülü olarak görüşerek, yanlarında olduğunu söyledi.  Yılmaz, “Ben de, bizim çocuklar da Ayaz’ların hepsinin koşa koşa hayatlarının devam etmesi için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. Bu konuda herkesi farkında olmaya ve kampanya çağrılarını dikkate almaya davet ediyorum” dedi. Ayaz Bebek’e “Ayaz merak etme” diye seslenen Erdoğan, “Onun gözlerinde görüyorum, koşacak” diye konuştu.
ÜNEN ÇİFTİ’NDEN TEŞEKKÜR
Baba Sinan ve Anne Mehtap Ünen de zorlu mücadelelerinde kendilerini yalnız bırakmayıp, destek olmak isteyenlerin hem Ayaz'ın sağlık durumu hem de kampanya ile ilgili bilgilere ‘@ayazbebek2019’ adlı Instagram sayfasından ulaşabileceklerini söyledi.