Davutoğlu'na suç duyurusu

Davutoğlu'na suç duyurusu

Osmanlı Ocakları Ankara’da Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Kadir Canpolat şunları söyledi:

“Bugün Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurusunda bulunmamızın nedeni ABD-PKK-FETÖ mekanizması ve dayanışmasıdır.” dedi.

Osmanlı Ocakları ,PKK’nın hedefinde olduğu gibi ABD Pentagon sözcüsü Rubin’in de hedefindedir

ABD-PKK-FETÖ mekanizmasını haber verenin ise ABD Pentagon Sözcüsü Rubin’in Osmanlı Ocaklarını hedef göstermesi olduğunu söyleyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat:

“ABD Pentagon Sözcüsü Rubin, Osmanlı Ocaklarını hedef göstermiştir. Ak Gençlik’le birlikte olası çıkabilecek iç savaşta Osmanlı Ocakları’nı hedef göstermiştir. Yani Osmanlı Ocakları ,PKK’nın hedefinde olduğu gibi ABD Pentagon sözcüsü Rubin’in de hedefindedir.”dedi.

"15 Temmuz’dan önce Osmanlı Ocakları hakkında genelge çıkarttı"

Canpolat, “PKK ve Fetö hakkında hiç bir genelge yayınlamayan Davutoğlu, 15 Temmuz’dan önce Osmanlı Ocakları hakkında bir genelge çıkartmıştır. 15 Temmuz’dan önce çıkartılan bu genelge ile Sayın Davutoğlu neyi amaçlamıştır? Burda bir dayanışma vardır.”dedi.

”Orda sen yetkilisin, dik dur,etten duvar örün” 

Davutoğlu’nun Osmanlı Ocakları’nın aleyhinde genelge çıkarttığını buna rağmen Şaban Dişli’nin kendisine telefon edip ”Etten duvar örün” demesi üzerine hem AK Parti Genel Merkezi hem de Külliye’de ölümüne mücadele ettiklerini söyleyen Canpolat şunları söyledi: “Davutoğlu’nun 15 Temmuz’dan önce çıkarttığı bu genelge olmasına rağmen Şaban Dişli’nin telefonu üzerine ”Orda sen yetkilisin, dik dur,etten duvar örün” demesiyle ben ve dava arkadaşlarımla beraber ölümüne Ak Parti Genel Merkezi önünde, Külliye’de ölümüne mücadele ettik. Şaban Dişli’nin telefonu üzerine Atatürkçü Gençlik, Ülkücü Gençlik ve Osmanlı Ocakları o gece oradaydı. Osmanlı Ocakları dışında çok nadir Ak Partili yöneticileri gördük.  Ama vatandaşlarımız oradaydı, vatanını milletini seven herkes oradaydı” dedi.

"Davutoğlu'nun amacı vatan erlerini itmektir"

Davutoğlu’nun genelgesinin amacının ,15 Temmuz gibi önemli bir olayda Osmanlı Ocakları gibi sahada mücadele edecek vatan erlerini itmek olduğunu aktardı.