Durdu Özbolat Talat Atilla’ya cevap veriyor

Durdu Özbolat Talat Atilla’ya cevap veriyor

‘Saray’a giden CHP’li’ tartışması yeni bir boyut kazanıyor. CNN Türk televizyon kanalında Nazif Okumuş tarafından dile getirilen Yurt gazetesine operasyon iddiası bugün de Talat Atilla tarafından tekrarlandı.

Turktime.com internet haber sitesinin sahibi olan Talat Atilla Soner Yalçın’ın başını çektiği grubun Sözcü’ye operasyon yapmak istediğini öne sürdü. Medyanın dizayn edilmek istendiği iddiaları ortaya atan gazeteci Talat Atilla bugün Twitter’den yaptığı açıklamada tartışmayı başka bir boyuta taşıdı. Atilla sosyal medyadan paylaştığı mesajında şöyle dedi:

“1) Mit'çi diye iftira atarak aklınca CHP içindeki haber kaynağımı açıklamaya zorlayan Soner Yalçın, Sözcü gazetesini ele geçirmeye çalışırken, siyaseti de dizayn etmeye çalışıyor. Daha önce de Yurt Gazetesi'ni ele geçirmeye çalışmıştı. İnanmayan Durdu Özbolat'a sorsun!”

Durdu Özbolat’a Talat Atilla'nın sorusu hakkında ne düşündüğünü sorduk. YURT Gazetesi, YURT TV ve Sokak TV'de ne oldu? Nasıl batırıldı? Kaç Milyon dolara mal oldu? Bu operasyonlarda Soner Yalçın ve başka kimlerin parmağı vardı? Saray'a çıkan CHP'li haberinde operasyonun merkezi Sözcü'yü de aynı son mu bekliyor? Burak Akbay'a patron tavsiyeleri var mı?

Durdu Özbolat’ın cevaplarını yayınlayacağız.

YURT HABER