Öztrak: Salgınla mücadelede biraz da ciddiyet ilan etsek

Öztrak: Salgınla mücadelede biraz da ciddiyet ilan etsek

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yeniden koronavirüs vakalarının artışı nedeniyle kafe ve restoranlarda gece 24.00'dan sonra canlı veya kasetten müzik çalınmasına izin verilmemesi gibi alınan önlemlere karşı yanıt verdi.

 Salgınla mücadeleye uçak biletlerindeki KDV'nin indirilerek başlandığını belirten Öztrak, "Mücadele, kafelerde müzik yayınının kesilmesiyle devam ediyor. Ne diyelim. Salgınla mücadelede biraz da ciddiyet ilan etsek" dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yeniden koronavirüs vakalarının artışı nedeniyle kafe ve restoranlarda gece 24.00'dan sonra canlı veya kasetten müziğin yapılmasına izin verilmemesi gibi alınan önlemlere karşı yanıt verdi. Salgınla mücadeleye uçak biletlerindeki KDV'nin indirilerek başlandığını belirten Öztrak, "Mücadele, kafelerde müzik yayınının kesilmesiyle devam ediyor. Ne diyelim. Salgınla mücadelede biraz da ciddiyet ilan etsek" dedi.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak, İçişleri Bakanlığı'nın bu gece  yarısından itibaren geçerli olacak 81 ilde kafe ve restoranlarda canlı veya kasetten müziğin saat 24.00'dan sonra yapılmasına izin verilmeyeceğini açıklamasının üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 

Öztrak'ın değerlendirmesi şöyle: 

"Uçak biletlerindeki KDV’yi indirerek başlayan salgınla mücadele, kafelerde müzik yayınının kesilmesiyle devam ediyor. Ne diyelim. Salgınla mücadelede biraz da ciddiyet ilan etsek."