Polis memuru dehşet saçtı... Daha önce de tehdit ettiği ortaya çıktı

Polis memuru dehşet saçtı... Daha önce de tehdit ettiği ortaya çıktı

Bursa'da bir polis memuru, tartıştığı okul müdürünü ve öğretmeni silahla vurdu. Okulda iki eğitimciyi silahla yaralayan polis memurunun bir ay önce de okulu basarak müdireyi tehdit ettiği ortaya çıktı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru olduğu öne sürülen bir veli, tartıştığı okul müdürünü ve öğretmeni silahla yaraladı.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulunda sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Polis memuru İlhan Ö., çocuğunun sınıfının değiştirilmesi konusunda okul müdürü Tülay Taş ve müdür yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya başladı. İlhan Ö., tartışma sonrası silahını peş peşe ateşledi. Müdür ve yardımcısı ayaklarından yaralandı. Çocuk Şube Müdürlüğünde çalışan polis memuru İlhan Ö. daha sonra elinde silahı ile okuldan ayrılırken, bu anlar ise öğrencilerin cep telefonuna yansıdı. Meslektaşları tarafından gözaltına alınan İlhan Ö., olaydan hemen sonra açığa alındı.

Okulda iki eğitimciyi silahla yaralayan polis memurunun bir ay önce de okulu basarak müdireyi tehdit ettiği ortaya çıktı.

Öte yandan, zanlı polis memurunun olaydan sonra okulun bahçesinden çıkarak uzaklaştığı anlar da bir öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi.