Sapık şeyh Erdoğan'la açılışa katılmış, Devlet Protokolünde ağırlanmış!

Sapık şeyh Erdoğan'la açılışa katılmış, Devlet Protokolünde ağırlanmış!

Devletin kadrolarına sızılması yönünde açıklamalar yapan ve son olarak 12 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nusrullah'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile açılış törenindeki fotoğrafları ortaya çıktı.

''Devletin kontrol mekanizmalarında olalım" sözleriyle gündem olan ve ardından 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın devletin üst kademisiyle fotoğrafları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Fatih Nurullah'ın Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile fotoğrafları çıkmış ve sosyal medyada Gökçek'e "Kimler kimlerle beraber" yazılarak tepki gösterildi.

Melih Gökçek ile fotoğraflarının ardından Fatih Nurullah'ın birçok yerde protokolde ön sıralarda yer aldığı ve devletin üst düzey yöneticileri ile olan fotoğraflarıda ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE AÇILIŞTA FOTOĞRAFLARI ÇIKTI
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Hacı Bayram Camii Çevre Düzenlemesi ve Kitapçılar Çarşısı'nın 2015'teki açılışındaki fotoğraflarda tarikat lideri Fatih Nurullah'ın da katıldığı ve kurdele kestiği görüldü.

Fatih Nurullah, fotoğrafta en solda kurdele gezerken gözüküyor.

DEVLET PROTOKOLÜNDE AĞIRLANDI

Fatih Nurullah’ın devletin en üst protokollerinde ağırlandığı ve AK Partili bazı isimlerle yakın ilişki içinde olduğunun ortaya çıkması ise sosyal medyada gündem oldu. Nurullah’ın protokolde eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve dönemin Devlet Bakanı Yalçın Akdoğan’ın arasında oturması ise dikkat çekti.

Uşşaki tarikatı liderinin üst düzey siyasetçiler ile protokolde yer aldığı fotoğraflar şöyle: