Can Yaman ile Çağatay Ulusoy arasında büyük kapışma! Rapor ortaya çıktı

Can Yaman ile Çağatay Ulusoy arasında büyük kapışma! Rapor ortaya çıktı

Can Yaman ile Çağatay Ulusoy arasındaki rekabet giderek kızışıyor. FOX TV ekranında yayımlanan Bay Yanlış dizisi yurt dışı rekoru kırmıştı. Bu rekoru Çağatay Ulusoy, Terzi dizisiyle yıktı geçti. Rekabet giderek büyüyor

Can Yaman ile Çağatay Ulusoy rekabeti sürüyor. Terzi dizisi Bay Yanlış dizisini yıktı geçti

Bay Yanlış yayınlandığı dönemde Türkiye'de dikkat çeken bir diziydi. Ancak yurt dışında reyting rekorları kırmayı başarmıştı. Şimdi bu rekoru Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisi yıkıp geçti.

  Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı “Terzi” dizisinin 3 Kasım’da seyirciyle buluşan final sezonu müthiş bir başarıya imza attı. 

“Terzi” dizisi fark yaratan dizi ve filmleriyle sektörün en çok ses getiren yapımlarına imza atan OGM Pictures’ın prestij projesi olarak öne çıkmıştı.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre;  Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül’ü buluşturan dizinin 3. ve final sezonu dünya çapında büyük bir başarıya imza attı. 

terzi-850x488.png

Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures imzalı “Terzi”nin 8 bölümden oluşan 3. Sezonu 2. Haftasında 4 milyon 400 bin saat izlenerek 6 ve 12 Kasım tarihinde dünya çapındaki önemli yapımları geride bırakarak Netflix’in global listesinde 1. oldu ve böylece elde edilmesi güç bir zaferin de sahibi oldu.

terzi-2-1024x579.png

Bu başarı Türk dizilerinin ulaştığı yer bakımından da çok önemli bir değer taşıyor.

İlgili Haberler