Birce Akalay herkesi yıkmıştı . Sevindiren haber yapılan açıklamayla geldi

Birce Akalay herkesi yıkmıştı . Sevindiren haber yapılan açıklamayla geldi

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Birce Akalay herkesi üzmüştü. İyi haber geldi ve Birce Akalay'ın başrol oyuncusu olduğu yeni dizi resmen başlıyor

Birce Akalay bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Bu durum hayranlarını çok üzüyordu. Birce Akalay, Kuş uçuşu ile Mezarlık dizilerinde başrol oynamıştı.

birce-akalayin-son-hali-yok-artik-dedirtti-yeni-tarzi-1666249319-1087.jpg

Bu diziler sadece Türkiye'de değil yurt dışında da izlenme rekorları kırıyordu. İyi haber geldi ve Birce Akalay yeni dizisiyle setlere döndü. 

bir-derdim-var-850x481.png

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre;  İtalyan ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) projesinden ülkemize uyarlanan Burak Müjdeci'nin yöneteceği "Bir Derdim Var" dizisinin afişi yayınlandı. 

bir-derdim-var-1.png

Dizide başlıca rolleri Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur NogaylarMuhammet Uzuner, Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu canlandırıyor. Uyarlama tasarımını Duygu Ertekin’in yaptığı dizinin müziklerine Aytekin Ataş imza atacak. Ünlü rock grubu Mor ve Ötesi de ilk defa bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstleniyor.

KUŞ UÇUŞU YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Öte yandan birçok kişi Kuş Uçuşu dizisinin yeni bölümlerini merakla bekliyor. Kısa bir süre sonra Kuş Uçuşu dizisinin yeni bölümlerinin netflix platformunda yayımlanması bekleniyor. Konuyla ilgili duyuru Birce Akalay tarafından da yapılacak. Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonuyla izlenme rekorları kırmıştı. 

İlgili Haberler