TRT1 Gönül Dağı dizisinin oyuncusu artık orada... Yeni set anlaşmasını yaptı

TRT1 Gönül Dağı dizisinin oyuncusu artık orada... Yeni set anlaşmasını yaptı

TRT1 Ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yıldız oyuncusu yeni anlaşma yaptı. Gönül Dağı dizisinin oyuncusu "Çocuk Kalbi" adlı sinema filminin kadrosuna katıldı.

"Gönül Dağı"nın Selami’si Eser Eyüboğlu'ndan yeni proje anlaşması.  Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Gönül Dağı"nın Selami’si Eser Eyüboğlu, Sinan Biçici’nin "Çocuk Kalbi" adlı sinema filminin kadrosuna katıldı.

eser-eyuboglu-kimdir-eser-eyuboglu-hayati-ve-16033218-9502-amp.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eser Eyüboğlu, “Doksanlar”, “Mandıra Filozofu” ve “Gönül Dağı”ndaki rollerinden çok farklı bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor. “Gönül Dağı”nın Selami’si Eser Eyüboğlu, “Çocuk Kalbi” filminin kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu kendisini mesleğine ve öğrencilerine adamış idealist bir öğretmen olan Aydın karakterini canlandıracak.

eser-eyuboglu-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-1501157460-6675.jpg

Senarist ve yönetmenliğine Sinan Biçici’nin imza attığı “Çocuk Kalbi”nin diğer başrollerinde İlker Aksum ve genç yıldız Alihan Türkdemir yer alıyor. Dünyanın en yararlı çocuk kitabı olarak gösterilen “Çocuk Kalbi”nin uyarlaması olan film 1 Mart 2024’te vizyona girecek.

esereyuboglu-sevkatyerimdar-ismail.jpg

Eser Eyüboğlu, FOX TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde de rol almıştı. Eser Eyüboğlu dizide Tezene'ye aşkıyla dikkat çekiyordu. 

İlgili Haberler