FOX TV seyircileri ayaklandırdı. Apar topar ekrandan alınıyor. Tepki fazla

FOX TV seyircileri ayaklandırdı. Apar topar ekrandan alınıyor. Tepki fazla

FOX TV ekranlarında yayımlanan dizi final yapacak. Diziye final öncesi ise konuk bir oyuncu giriyor

Ulusalpost.com'daki habere göre; Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı FOX'un 'Adım Farah' dizisi yakında ekrana veda edecek. Veda tarihi yaklaşan dizi ekibine usta oyuncu Ali Sürmeli geri dönerken yeni bir oyuncu dahil oldu.

2017 yapımı Arjantin dizisi olan 'La Chica que Limpia' adlı diziden uyarlanmış, FOX'un O3 Medya imzalı 'Adım Farah' dizisinin final tarihi yaklaştı. İkinci sezonda reytingleri düşen dizinin yayın tarihi değiştikten sonra senaryoda da büyük değişikliğe gidilmişti. Ancak dizi reytinglere yeni düştü ve 26. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor. Öte yandan dizi ekibine de oyuncular dahil olmaya devam ediyor. 

175651.jpg

'Adım Farah' Dizisinden Flaş Karar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda da bir sürpriz yaşanacak ve değerli oyuncu Ali Sürmeli geçen sezon ayrıldığı “Adım Farah”a geri dönecek. Sürmeli, Orhan Koşaner‘e hayat verdiği diziden geçen sezon sonunda ayrılmıştı.

adsiz2.jpg

O3 Medya imzalı dizide Farah karakterinin annesi hikayeye dahil oluyor. Rolü Berrak Kuş canlandırıyor. Başarılı oyuncu FOX’ta cumartesi akşamları yayınlanan dizide “Gülsima” rolüne hayat verecek. 

adsiz.png

İlgili Haberler