Her şey planladığımız gibi gitmiyor dedi ve Yalı Çapkını dizisine veda etti

Her şey planladığımız gibi gitmiyor dedi ve Yalı Çapkını dizisine veda etti

Yalı Çapkını’ dizisinde Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği ‘Ferit’in fizyoterapisti ‘Talih’ karakterini canlandıran Cemre Gümeli apar topar Yalı Çapkını dizisine veda etti. Güzel oyuncu vedasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Yalı Çapkını dizisi kadrosuna bir yandan yeni oyuncular katarken bir yandan da diziden vedalar sürüyor.

Gelen bilgiye göre iddialı bir karakter apar topar diziden ayrıldı. 

gazeteduvar.com.tr sitesininin haberine göre; Yeni sezonda ‘Yalı Çapkını’ dizisine dahil olan ve 'Talih' karakterini canlandıran Cemre Gümeli dizinin kadrosundan ayrıldı. ‘Talih’ karakteri Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği ‘Ferit’in fizyoterapistiydi.

Vedası herkesi çok şaşırttı. Güzel oyuncu vedasıyla ilgili önemli bir açıklama yaparak her şeyi tek tek anlattı. 

'MESLEKTAŞLARIMIN YAŞADIĞI BU DURUMLA KARŞILAŞMIŞ OLDUM'

Dizide kısa süreli rol alan Cemre Gümeli, Instagram hesabından açıklama yaptı.

cemre-iq5b-cover-jpg.webp

Gümeli, “Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş birçok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum ‘Yalı Çapkını’nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili ‘Yalı Çapkını’ ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler