Feyyaz Şerifoğlu herkesi yıkmıştı. İyi haberle hayranları havalara uçtu

Feyyaz Şerifoğlu herkesi yıkmıştı. İyi haberle hayranları havalara uçtu

Feyyaz Şerifoğlu'nun Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinde gösterdiği performans TV8 ve Kanal D seyircilerini mest etmişti. Başarılı oyuncu setlere veda etmişti. Gelen son haberle Feyyaz Şerifoğlu çok mutlu oldu

Camdaki Kız dizisinde can verdiği Sedat karakteriyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran Feyyaz Şerifoğlu yeni dizisiyle setlere dönüyor.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Kanal D'nin ardından Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni adresi TRT1 oldu.

TRT1 dizisiyle ilgili tüm bilgiler belli oldu.

Feyyaz Şerifoğlu, Türk şarkıcı ve dizi oyuncusudur. O Ses Türkiye yarışmasına "İnci Tanem" adlı şarkıyla katılmıştır, "Gidene" adında bir single çıkardı. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu en büyük çıkışını Camdaki Kız dizisiyle yakalamıştı. Yakışıklı oyuncu bu dizide başrolü Burcu Biricik ile paylaşmıştı. Dizi geçtiğimiz sezon ekrana veda etmişti. 

TRT1'in Bozdağ Film imzalı yeni dizisi "Ağlayan Gelin"in hazırlıkları sürüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. 

Feyyaz Şerifoğlu TRT1‘in merakla beklenen dizilerinden “Ağlayan Gelin”le anlaştı. Yıldız Aşanboğa‘nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem‘in yazdığı dizide Feyyaz Şerifoğlu ikiz kardeşler Ersin ve Yasin’e hayat verecek. 

feyyazserifoglu-306073807-5495906357132766-6527343246867257003-n.jpg

Dizinin başrol kadın oyuncusu için de Ayça Ayşin Turan‘a teklif götürüldü. Son olarak “Kader Bağları” dizisinde başrol oynayan Turan, “Ağlayan Gelin“le anlaşırsa “Yeşil” adlı doğulu bir genç kızı canlandıracak. Ailesi tarafından zorla evlendirildiği gece Yeşil’in hayatı değişecek.

ayca-1.png

İlgili Haberler