TRT1 kararını verdi... Masumlar Apartmanı yerine yeni dizi! Resmen başlıyor

TRT1 kararını verdi... Masumlar Apartmanı yerine yeni dizi! Resmen başlıyor

Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın başrollerindeki Masumlar Apartmanı dizisi gibi etkileyici bir TRT1 dizisi daha başlıyor. TRT1 ekranlarının yeni dizisi “Kod Adı Kırlangıç”ın yayın tarihi belli oldu

Gönül Dağı, Teşkilat gibi dizileri yayımlayan TRT1 yönetimi yeni dizi için kolları sıvadı. TRT1 ekranlarında yeni bir dizi  daha başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI GİBİ ETKİLEYİCİ OLACAK

Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın başrollerindeki Masumlar Apartmanı dizisi 3 sezon boyunca seyircileri derinden etkilemişti. Bu dizi kadar etkileyici bir dizi daha başlıyor. 

TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Kod Adı Kırlangıç”ın ikinci tanıtımı yayınlandı. Dizi 12 Kasım Pazar günü saat 17.45’te izleyiciler ile buluşacak.

Dizidoktoru.com sitesindeki özel habere göre; Mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin yer aldığı tanıtımda ayrıca dizinin hikayesinin geçtiği mahalle ve karakterler de ilk kez ekrana geldi.

kod-adi-kirlangicin-yayin-tarihi-belli-oldu-h39783-23c28.jpg

Yayınlanan yeni tanıtım sosyal medyada çok konuşulurken dizi severler ise birçok olumlu yorumda bulundu.

Teknoloji meraklısı çocukların heyecan dolu hikayelerini ekrana taşıyacak olan Kod Adı Kırlangıç’ta Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye aday olan “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin yönetmen koltuğuna ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

İlgili Haberler