Star TV karışıyor! Teşkilat'tan bir oyuncu daha Yalı Çapkını'na geçti....

Star TV karışıyor! Teşkilat'tan bir oyuncu daha Yalı Çapkını'na geçti....

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisine iddialı oyuncu katılıyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir bu oyuncunun girişiyle epey bir şok yaşayacak.

Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken kadroya yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

haber7.com sitesindeki habere göre; Yılların eskitemediği dizi Diriliş Ertuğrul'da 'Afşin' ve soluk soluğa seyredilen Teşkilat'ta 'Halit Başkan' karakterini üstlenen Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını'yla anlaşma sağladı.

OYNADIĞI KARAKTERİ ÇOK İYİ CANLANDIRMIŞTI

Rol aldığı ‘Halit Başkan’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Turgut Tunçalp’in Teşkilat sonrası hangi diziyle ekranlara döneceği gün yüzüne çıktı. Oyunculuk kariyerinde Arka Sokaklar, Çukur, Diriliş Ertuğrul, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Teşkilat gibi rekortmen yapımlarda boy gösteren Turgut Tunçalp Yalı Çapkını’yla sözleşme imzaladı.

czbtg-1698648898-7654.jpg

Turgut Tunçalp, Alptekin Bozkurt'un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını'nda Buse Buçe Kahraman'ın oynadığı Pelin'in dayısı rolünü üstlenecek. Tunçalp, mafyatik duruşu ve ilginç özel hayatı ile Ekin Akçay ile Leyla Uslu Oter'in senaryosunu yazdığı diziye çok etkili bir soluk getirecek.

Afra Saraçoğlu'nun 'Seyran Şanlı Korhan' ve Mert Ramazan Demir'in 'Ferit Korhan' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Yalı Çapkını her Cuma akşamı Star TV ekranında izleyici kitlesiyle buluşuyor.

YENİ OYUNCULARIN KATILIMI SÜRECEK

yurtgazetesi.com.tr editörlerinin edindiği bilgiye göre; Yalı Çapkını dizisine yeni oyuncuların katılımı sürecek. Dizinin kadrosuna katılacak oyuncular çok merak ediliyor. 

İlgili Haberler