Kanal D apar topar yayından alacak. Final kararı herkesi şaşırttı…

Kanal D apar topar yayından alacak. Final kararı herkesi şaşırttı…

Kanal D ekranlarındaki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerindeki Yargı dizisiyle ilgili final planı belli oldu.

Yargı dizisi Mayıs 2024’te final yaparak ekranlara veda ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerindeki Yargı dizisi 3.sezonuyla ekrana geliyor. Ancak dizinin 4.sezonu olmayacak.

TEK SEZON PLANLANMIŞTI

Tek sezon planlanan Yargı reytinglerde zirveyi görünce ikinci sezona taşınmıştı. Medya sitelerindeki haberlere göre; Ay Yapım imzası ile iki sezondur Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkan Yargı dizisi, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan orijinal hikayesi ile inanılmaz bir beğeni toplamış ve cinayetler sarmalını araştırmasıyla çok beğenilmişti. İki sezon boyunca her pazar seyirci ile buluşan Yargı dizisi, aslında iki sezonluk planlanmıştı. Ancak seyircisinin ısrarı üzerine üçüncü sezonda da ekrana gelme kararı alan Yargı dizisinden yeni sezon öncesinde hiç beklenmedik bir karar geldi.

yargi-yeni-bolum-fragmani-izle-yargi-65-bolum-fragman-izle-42cf4fd.jpg

Yargı dizisi 3.sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Sevindiren haber sonrasında seyircileri üzen bir haber geldi.

MAYIS’TA FİNAL YAPACAK

Yargı dizisi Mayıs 2024’te final yaparak ekranlara veda edecek ve dördüncü sezon yayımlanmayacak.

Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. 

İlgili Haberler